Yarın da akşam üstü 17-18’den sonra aynı şekilde internet giderse ben daha fazla katlanamam. Açıklama yapsalar da ne olduğunu anlasak bariİstanbul Tuzla'da düzeldi.100mbps fiber tam hızı alıyorum.Yalnız comnet online işlemler kısmında genel arıza uyarısı devam ediyor.
Bakalım arıza,açıklama yapmama durumu yarın devam edecek mi?Tam bir fiyasko.
Katılıyorum. Yarın da açıklama yapmazlarsa ve aynı şekilde kesilirse başka firmaya geçeceğim.17:00 da gidiyor 00:00 da geliyor. Dün de aynı saatler araliginda baglanti yoktu.
Bilinçli yapılan birşey var. Saatler bu kadar denk gelemez.
2 gundur tam olarak bu oluyor zaten hocamMerhaba,
04.12.2024 tarihinde, internet bağlantımda yaşadığım bir sorunlarla ilgili tüm bilgileri paylaşmak istiyorum.
Comnet üzerinden Türk Telekom fiber altyapısını kullanarak 500 Mbps hızında bir internet paketi abonesiyim. Saat 18.00 civarında internet hızımda belirgin bir yavaşlama başladı. Bu durum ilerleyen saatlerde kötüleşerek devam etti ve saat 21.00'de bağlantı tamamen kesildi. Yaklaşık dört saatlik bir kesintinin ardından, saat 01.00 sularında bağlantı geri geldi ve hem ping hem de hız değerleri normal seviyelere döndü.(Konum: Isparta Merkez)
Teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.