Comnet arızası ne zaman düzelir?

İstanbul Tuzla'da düzeldi.100mbps fiber tam hızı alıyorum.Yalnız comnet online işlemler kısmında genel arıza uyarısı devam ediyor.
Bakalım arıza,açıklama yapmama durumu yarın devam edecek mi?Tam bir fiyasko.

İstanbul Tuzla'da düzeldi.100mbps fiber tam hızı alıyorum.Yalnız comnet online işlemler kısmında genel arıza uyarısı devam ediyor.
Bakalım arıza,açıklama yapmama durumu yarın devam edecek mi?Tam bir fiyasko.
Yarın da akşam üstü 17-18’den sonra aynı şekilde internet giderse ben daha fazla katlanamam. Açıklama yapsalar da ne olduğunu anlasak bari

Merhaba,
04.12.2024 tarihinde, internet bağlantımda yaşadığım bir sorunlarla ilgili tüm bilgileri paylaşmak istiyorum.

Comnet üzerinden Türk Telekom fiber altyapısını kullanarak 500 Mbps hızında bir internet paketi abonesiyim. Saat 18.00 civarında internet hızımda belirgin bir yavaşlama başladı. Bu durum ilerleyen saatlerde kötüleşerek devam etti ve saat 21.00'de bağlantı tamamen kesildi. Yaklaşık dört saatlik bir kesintinin ardından, saat 01.00 sularında bağlantı geri geldi ve hem ping hem de hız değerleri normal seviyelere döndü.(Konum: Isparta Merkez)

Teşekkürler.

Merhaba,
04.12.2024 tarihinde, internet bağlantımda yaşadığım bir sorunlarla ilgili tüm bilgileri paylaşmak istiyorum.

Comnet üzerinden Türk Telekom fiber altyapısını kullanarak 500 Mbps hızında bir internet paketi abonesiyim. Saat 18.00 civarında internet hızımda belirgin bir yavaşlama başladı. Bu durum ilerleyen saatlerde kötüleşerek devam etti ve saat 21.00'de bağlantı tamamen kesildi. Yaklaşık dört saatlik bir kesintinin ardından, saat 01.00 sularında bağlantı geri geldi ve hem ping hem de hız değerleri normal seviyelere döndü.(Konum: Isparta Merkez)

Teşekkürler.
2 gundur tam olarak bu oluyor zaten hocam

Bugün saat akşam 20:00 gibi 75 MBPS sabit kullandığım internet 3 MBPS'lere kadar düşmüştü. Arıza kaydı falan oluşturmak istedim ama genel arıza olduğunu söylüyor ve ticket açılamıyordu. Gerçi benim sorunum gece 11-12 gibi düzeldi. Şuan da sorunsuz kullanıyorum.

Dün beni aradıkları telekom numarasını aradım,ne yapabiliriz diye sormak istedim.Önce ulaşılamıyor sonrada bu telefon kullanılmamaktadır şeklinde sesli mesaj alıyorum.Çok ilginç.
Sonra modemi takmaya gelen telekom görevlisini aradım.(Eve gelmeden teyit için beni aramıştı)Hizmet numaramı istedi ve bu numaradan baktı,olay tamamen comnetle alakalı.Sunucularında sorun varmış.Sunucu kaynaklı kopma ve arıza gözüküyor.Telekomla alakası yok.Müşterisi az olan küçük bir firma.Bu nedenle ucuz ve sunucuları kötü.Bizde bu tarz firmalardan internet bağlatılmasını istemiyoruz dedi.
Tahmin ediyordum ve artık eminim,olay tamamen comnetle alakalı.Sunucularının kalitesizliği ile alakalı.

Son düzenleme:
Ping problemi an itibari ile tekrardan başladı. Bu durum daha ne kadar sürecek belli değil. Ben BTK üzerinden şikayet oluşturacağım.

Geri
Yukarı