Comnet arızası ne zaman düzelir?

Benim kuzeni Comnet'e geçirmiştim. Henüz iptal işlemini başlatmadı. Kafamızda takılan 1-2 şey var

Comnet online işlemlerden iptal talebi oluşturup ücret iadesi istedik diyelim. Sonra Turknet'e geçip 2 ay bedava fatura kampanyasından yararlanabiliyor muyuz ? Yani Turknet'e geçtikten sonra kampanyadan yararlandığımız için Comnet'de içerde kalan ücret yanar mı ?
Bence yandı bile, Imza, Jetpa gibi birşeye döndü.

Comnet'den geçiş yapmayan arkadaşlar hızlıca geçiş yapsınlar. Dün firma duyuru yaptıktan 30 dakika sonra geçiş işlemlerimi başlattım fakat Türk Telekom portumu ışık hızında kapattığı için şuan yeni hizmetimi alamıyorum. Geçiş işlemleri bitti şuan yeni firmam Türk Telekom'a bildiride bulundu, portumun açılmasını bekliyorum, umarım portum dolmamıştır...

Dün Comnet Aboneligini iptal ettirdim 1 gün sonra Türknet e başvurdum hala 2 aylık bedava sürüm kullanabildigimi gördüm türknet tarafında comnet telefonuma mesaj göndermiş modem ve gpon cihazını geri gönderin diye ama ne yapmam lazım şu anda anlamadım modemi göndersemmi göndermesemmi bilemedim 1000tl ceza işlemi uygulanır felan diyorlar

Dün Comnet Aboneligini iptal ettirdim 1 gün sonra Türknet e başvurdum hala 2 aylık bedava sürüm kullanabildigimi gördüm türknet tarafında comnet telefonuma mesaj göndermiş modem ve gpon cihazını geri gönderin diye ama ne yapmam lazım şu anda anlamadım modemi göndersemmi göndermesemmi bilemedim 1000tl ceza işlemi uygulanır felan diyorlar
Hem ortada kaldın birde ceza mı?

Hem ortada kaldın birde ceza mı?
Valla hiçbirşey anlamadım bende türknet tarafında böyle bir yazı var türknet tarafındada hiçkimseye ulaşamıyorum telefon numaralarını aradıgımda hiçkimseye baglanamadan otomatik kapanıyor

Dosya Ekleri

• modem 1.png
    modem 1.png
    8,7 KB · Görüntüleme: 87
  • modem 2.png
    modem 2.png
    6,4 KB · Görüntüleme: 94
Euronet ile iptivi de sıkıntı yaşanıyor mu

İptivi sıkıntısı yaşatan iss ler varmı yoksa bu konu iss den bağımsız mı, hepsinde açar mı

Turknete geçtim ve an itibariyle bağlandı. Bunlarda fazla stabil internet sağlıyor. Alışık değiliz 😅

Comnetten Turknete transfer başvuru tarihim: 11.12.2024 / 17:00

Transferin tamamlanması : 12.12.2024 / 23:45

Yaklaşık 30 saatte transfer tamamlandı.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2024-12-12 235855.png
    Ekran görüntüsü 2024-12-12 235855.png
    242,4 KB · Görüntüleme: 63
@EmirCamwal, anlıyorum. Umarım bir daha sorun yaşamazsınız.

Arkadaşlar ben hizmetimi iptal etmedim çünkü ekranda hâlâ iptal ederseniz paranızı alamazsınız ibaresi var. Ancak TurkNet'e geçtim ve Comnet'e de modemimi geri gönderdim. Comnet'e modemi gönderdiğimi nasıl bildireceğim? Ne telefonla ve mail yoluyla iletişim kurulabiliyor.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı