CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #1 Merhaba, 2 yıllık Comnet kullanımım kapatmalarından dolayı bitmiş bulunmakta.comnet gibi yasaklayıcı olmayan başka ISS önerir misiniz?
Merhaba, 2 yıllık Comnet kullanımım kapatmalarından dolayı bitmiş bulunmakta.comnet gibi yasaklayıcı olmayan başka ISS önerir misiniz?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 11 Aralık 2024 #2 İstanbul içerisindeysen Turknet veya Millenicom.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #3 Roux dedi: İstanbul içerisindeysen TurkNet veya Millenicom. Genişletmek için tıkla... Malatyadayım hocam.
Roux dedi: İstanbul içerisindeysen TurkNet veya Millenicom. Genişletmek için tıkla... Malatyadayım hocam.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.086 Çözümler 6 11 Aralık 2024 #4 CptnAktas dedi: Merhaba, 2 yıllık Comnet kullanımım kapatmalarından dolayı bitmiş bulunmakta.comnet gibi yasaklayıcı olmayan başka ISS önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Netspeed önerebilirim, VDLS kullanıyorsunuz doğru mudur?
CptnAktas dedi: Merhaba, 2 yıllık Comnet kullanımım kapatmalarından dolayı bitmiş bulunmakta.comnet gibi yasaklayıcı olmayan başka ISS önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Netspeed önerebilirim, VDLS kullanıyorsunuz doğru mudur?
Roux Megapat Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2018 Mesajlar 5.329 Makaleler 30 Çözümler 10 11 Aralık 2024 #5 CptnAktas dedi: Malatyadayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hizmet kaliteleri maalesef her ile göre değişiyor. Bu yüzden öneri yapmam pek doğru olmaz.
CptnAktas dedi: Malatyadayım hocam. Genişletmek için tıkla... Hizmet kaliteleri maalesef her ile göre değişiyor. Bu yüzden öneri yapmam pek doğru olmaz.
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #6 MacBethad dedi: Netspeed önerebilirim, VDSL kullanıyorsunuz doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet VDSL. 2 yıl önce memnun kalmayıp ayrılmıştım Netspeed'den. Düzeltmişler midir acaba kendilerini.
MacBethad dedi: Netspeed önerebilirim, VDSL kullanıyorsunuz doğru mudur? Genişletmek için tıkla... Evet VDSL. 2 yıl önce memnun kalmayıp ayrılmıştım Netspeed'den. Düzeltmişler midir acaba kendilerini.
R Recep T Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Mart 2013 Mesajlar 1.349 Çözümler 2 11 Aralık 2024 #7 Ben Millenicom'a gececektim sitesi açılmadı mecbur acil lazım olduğu için gigaspeed diye bir şey başvurdum
Ben Millenicom'a gececektim sitesi açılmadı mecbur acil lazım olduğu için gigaspeed diye bir şey başvurdum
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.269 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #8 Recep T dedi: Ben Millenicom'a gececektim sitesi açılmadı mecbur acil lazım olduğu için gigaspeed diye bir şey başvurdum Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum. Kayıt bıraktım aramalarını bekliyorum ön görüşme için.
Recep T dedi: Ben Millenicom'a gececektim sitesi açılmadı mecbur acil lazım olduğu için gigaspeed diye bir şey başvurdum Genişletmek için tıkla... Bende onu düşünüyorum. Kayıt bıraktım aramalarını bekliyorum ön görüşme için.
MacBethad Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Ekim 2020 Mesajlar 1.086 Çözümler 6 11 Aralık 2024 #9 Recep T dedi: Ben Millenicom'a gececektim sitesi açılmadı mecbur acil lazım olduğu için gigaspeed diye bir şey başvurdum Genişletmek için tıkla... Paketlerde upload hızları hakkında bilgi verilmemiş hocam.
Recep T dedi: Ben Millenicom'a gececektim sitesi açılmadı mecbur acil lazım olduğu için gigaspeed diye bir şey başvurdum Genişletmek için tıkla... Paketlerde upload hızları hakkında bilgi verilmemiş hocam.
U Ufukhai Decapat Katılım 27 Kasım 2023 Mesajlar 453 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #10 Kablonet