Comnet nasıl iptal edilir?

Comnet'de 650 güne yakın internetim vardı 2 aboneliğimde. Gelen bildiri yazısında geçiş yapın ya da iptal edin diyordu. Bende iptal ettim ama herhangi iade bildirimi gelmedi, bazı insanlar iptal edince iade edilmeyeceğini falan söylüyor. Zaten THH'ye başvurdum ama böyle bir şey olur mu?

İade doğrudan iptal ettiginizde gelmez hesaplama süresi ve birden çok kullanıcının da bekleyişi sürüyor.

Daha ücret iadesi aldım diyen birisine rastlamadım. Ben THH başvurusu yapmadım ama 1 haftaya kadar iade etmezlerse yaparım. 1Gbps'den içerde 300 küsür günüm kaldı. Bu gün yeni aboneliğimi bağlattım ve comneti az önce iptal ettim.

Daha ücret iadesi aldım diyen birisine rastlamadım. Ben THH başvurusu yapmadım ama 1 haftaya kadar iade etmezlerse yaparım. 1Gbps'den içerde 300 küsür günüm kaldı. Bu gün yeni aboneliğimi bağlattım ve comneti az önce iptal ettim.
İptal ederken bir uyarı çıkıyor ücret iadesinden faydalanamazsınız gibisinden bunu kabul ederekmı iptal ettiniz hocam.

İptal ederken bir uyarı çıkıyor ücret iadesinden faydalanamazsınız gibisinden bunu kabul ederekmı iptal ettiniz hocam.
Yani hocam başka şekilde işlem devam etmiyor, vazgeç dersem iptal olmuyor. Laflarına güvenerekten iptal dedim zaten saniyesinde iptal oldu. Şu anda evde TT var en kötü sonrasında THH başvurusu yaparım ama henüz comnet kullanıcılarından bir bildirim de gelmedi biz iade aldık falan tarzında. Kimseye iade yapmamışlar halen, bekliyoruz. Şahsi görüşüm olarak o kadar borcu olan bir firmanın nasıl bize ücretleri geri ödeyeceğine mantık erdiremiyorum. Dolayısıyla ben kimsenin bir ücret iadesi alabileceğine çok inanmıyorum, süreç gösterecek artık ne olacağını.

Hocam bende dün TTnet bağlattım onu kullanıyorum bu comneti iptal etmek lazım günler düşüyor sürekli aktif gibi nasıl bir tezgaha düştük anlamadım
Aynen de öyle. Ben direk iptal ettim ama mesela orada ücret iade edilmeyecek yazmasına rağmen iptal etmişsiniz tarzında bir çakallık yaparlar mı? yapadabilirler. Günler de düşüyordu dediğiniz gibi. Evime yeni abonelik gelene kadar iptal etmedim bekledim hem belki o sırada ücret iadesi yaparlar falan diye ama nafile.

Aynen de öyle. Ben direk iptal ettim ama mesela orada ücret iade edilmeyecek yazmasına rağmen iptal etmişsiniz tarzında bir çakallık yaparlar mı? yapadabilirler. Günler de düşüyordu dediğiniz gibi. Evime yeni abonelik gelene kadar iptal etmedim bekledim hem belki o sırada ücret iadesi yaparlar falan diye ama nafile.
Hakem heyeti dışında çözülmez bu durum benim içerde 99 günüm 700 küsür liram kaldı.

İade doğrudan iptal ettiginizde gelmez hesaplama süresi ve birden çok kullanıcının da bekleyişi sürüyor.

Ben iptal ettim orada iptal edin yazıyordu?

hocam zaten geçiş yapsakta iptal olacaktı? İnsanlar geçiş yapıyor nasıl beklesinler?

Hakem heyeti dışında çözülmez bu durum benim içerde 99 günüm 700 küsur liram kaldı.

Ben hakem heyetinede başvurdum iptal de ettim.

Yeni konular

Geri
Yukarı