AreYouOkey
Kilopat
- Makaleler
- 1
Daha fazla
Tam olarak aynı durumdayım. Bende 1000 kullanıcısıydım çok memnundum. Üstte de dedim kullandığım en iyi İSS'di, nerdeyse yeni çıkan İSS'ler hariç hepsini kullandım. Şu anda yana yana en azından 500 alabileceğim bir firma arıyorum, yok. Comnetin gecikme değerleri çok iyiydi üstüne. Kablonet 1000 alayım diyorum TT altyapısında 20 mbps upload veriyor insan aklıyla dalga geçiyorlar. 1000'e 20 mantık nerde 50 bile azken adamlar telekomun verdiği değeri de kırpmışlar. Telekom alayım diyorum aylık 925 e geliyor 500 Mbps mantıklı gelmedi yani tıkandım kaldım, aynı durumdayız. Baktığım hiçbir firma da işte budur alternatifi diyemiyorum.Tam aradığımı buldum dediğim 1000 Mbps veren, özgür ve fiyatı uygun firma vardı, o da kapandı ya. İstanbul/Ataşehir civarında da eve Comnet dışında başka bir firmanın altyapısı 1000 Mbps vermiyor. Ne güzel hizmet alıyorduk.
Ben Comnet muadili bir firma ararken yaklaşık 10 farklı firmaya baktım, hiçbiri Comnet yerini tutamıyor maalesef. Büyük kayıp oldu, hazırlıksız yakalandık.