Superonline ve t.t'de sıkıntı yok evet ama bir kaç firma var bildiğim, adını vermicem, onlarda spoof ip atackları oldu, verimerkezilerine. Dolayısıyla sıkıntılar başladı.@777608 hocam turk telekomda superonline de yok kullanan arkadaşlarda bi sorun yok
Network ekiplerinin hızına bağlı. Belli olmaz.@777608 hocam 2 gün oldu nasıl düzeltemiyorlar daha çok sürer mi sizce bu sorun?
Comnet ocak 2024 ayında kullanmaya başladım. 1 gün boyunca kesildiğini hiç bilmiyordum. Birkaç saatte düzelirdi. Bugün olay sabah saatlerinde packet loss başladı. Öğlen 14:00 civarında internet kesildi, 2 saat içinde internet geldi ama internet hızı çok dengesizdi. Örnek: Valorant paket kaybı var ve Netflix dizilerinde bitrate 18 Mbps 5 dk sonra 1 Mbps bitrate kadar düşüyor. Şu anda internet düzelmedi.
Netflix paketim 4K.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.