ComNet ülke genelinde çökmüş

Spoof ip saldırısı arkadaşlar sakin olun. Spoof (sahte ip) atarak verimerkezine saldırı yapıyorlar. Sadece comnet değil, aldığım bilgiye göre en az 6 iss'de bu sikinti var.

Ben de Comnet kullanıcısıyım, dün aynı sıkıntıları yaşadım sabah da internet yoktu fakat 20 dakika sonra falan düzeldi şu anda herhangi bir ping veya paket loss kaybı yaşamıyorum.

Comnet ocak 2024 ayında kullanmaya başladım. 1 gün boyunca kesildiğini hiç bilmiyordum. Birkaç saatte düzelirdi. Bugün olay sabah saatlerinde packet loss başladı. Öğlen 14:00 civarında internet kesildi, 2 saat içinde internet geldi ama internet hızı çok dengesizdi. Örnek: Valorant paket kaybı var ve Netflix dizilerinde bitrate 18 Mbps 5 dk sonra 1 Mbps bitrate kadar düşüyor. Şu anda internet düzelmedi.
Netflix paketim 4K.

Bu zamana kadar hiçbir sorun yaşamadım ancak, insan en azından bir açıklama yapar bu tarz şeyler olabilecek şeyler, açıklama falan hiçbir şey yok destek talebi oluşturmaya çalıştığım zaman fark ettim genel bir problem olduğunu bir tek oraya yazmışlar.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı