Comnet'te iptal başvurusundan sonra ne yapılır?

alernt

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, Comnet'te 276 günüm var, comneten gelen mesajın ardından iptal başvurusunda bulunup iptal ettirdim, acil internete ihtiyacım olduğu için kalan günlerin iadesi yapılacak degil mi iptal etmem bir şeyi degistirmez? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?

Merhaba, Comnet'te 276 günüm var, comneten gelen mesajın ardından iptal başvurusunda bulunup iptal ettirdim, acil internete ihtiyacım olduğu için kalan günlerin iadesi yapılacak degil mi iptal etmem bir şeyi degistirmez? Bilgisi olan yardımcı olabilir mi?
İptal etmeyip direkt TÜRKNET'e taşıma yapsaydınız sabah kadar aktif edilirdi yüksek ihtimal. Keşke iptal etmeseydiniz. Ama comnetin anlaşması gereği verilen kod ile türknete abonelik başlatırsanız 2 ay ücretsiz internet hizmeti veriliyor.

İptal etmeyip direkt TurkNet'e taşıma yapsaydınız sabah kadar aktif edilirdi yüksek ihtimal. Keşke iptal etmeseydiniz. Ama Comnet'in anlaşması gereği verilen kod ile TurkNet'e abonelik başlatırsanız 2 ay ücretsiz internet hizmeti veriliyor.

Keşke iptal etmeseydiniz neden iptal ettiniz ki? Geçiş yapabilirdiniz.

Dostlar fikirlerinizi belirtiginiz için teşekkür ederim ancak alt yapımda kablo net varken TurkNet'i tercih etmem neden aynı fiyata daha kaliteli hizmet ve Comnet faciasına donusmeme garantisi.

Ayrıca Kablonet'te 2 ya da 3 ay bedava kullanım olması gerekiyor, yani pek bir fark yok. Sadece bir fark var, o da benim işime gelir. Ön ödemeli sistemde istediğin zaman çıkamasın; bunda ise başka bir firmaya geçmek istediğinde firmaların çoğu cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor.

Dostlar fikirlerinizi belirtiginiz için teşekkür ederim ancak alt yapımda kablo net varken TurkNet'i tercih etmem neden aynı fiyata daha kaliteli hizmet ve Comnet faciasına donusmeme garantisi.

Ayrıca Kablonet'te 2 ya da 3 ay bedava kullanım olması gerekiyor, yani pek bir fark yok. Sadece bir fark var, o da benim işime gelir. Ön ödemeli sistemde istediğin zaman çıkamasın; bunda ise başka bir firmaya geçmek istediğinde firmaların çoğu cayma bedelinin bir kısmını karşılıyor.

Tabikide, kendi tercihiniz. Size TürkNet önerme sebebimiz COMNET ile yapmış oldukları anlaşma gereğince öncelikli TAŞIMA/KURULUM hizmeti vermesi. Dün başvuranlar akşama kadar internetleri aktif edildi bile.

Yeni konular

Geri
Yukarı