Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #21 aKuu dedi: Tamamen balon Genişletmek için tıkla... Bir zamanların Twitch bitki örtüsü.Company of Heroes nerenin bitki örtüsü çöp strateji oyunlarının mı?
aKuu dedi: Tamamen balon Genişletmek için tıkla... Bir zamanların Twitch bitki örtüsü.Company of Heroes nerenin bitki örtüsü çöp strateji oyunlarının mı?
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.080 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mayıs 2021 #22 Skibbe dedi: Bir zamanların Twitch bitki örtüsü.company of Heroes nerenin bitki örtüsü çöp strateji oyunlarının mı? Genişletmek için tıkla... Yayıncılar oynamasaydı acaba Among us kaç oyuncuya sahip olurdu? 50-100?
Skibbe dedi: Bir zamanların Twitch bitki örtüsü.company of Heroes nerenin bitki örtüsü çöp strateji oyunlarının mı? Genişletmek için tıkla... Yayıncılar oynamasaydı acaba Among us kaç oyuncuya sahip olurdu? 50-100?
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #23 aKuu dedi: Yayıncılar oynamasaydı acaba Among Us kaç oyuncuya sahip olurdu? 50-100? Genişletmek için tıkla... Bitki örtüsü işte. Oynamasaydı Epic bedava vermezdi zaten.
aKuu dedi: Yayıncılar oynamasaydı acaba Among Us kaç oyuncuya sahip olurdu? 50-100? Genişletmek için tıkla... Bitki örtüsü işte. Oynamasaydı Epic bedava vermezdi zaten.
F FinisElectus Kilopat Katılım 9 Nisan 2018 Mesajlar 246 28 Mayıs 2021 #24 Gwynbleidd 00 dedi: Steam ara sıra bedava oyun verdiğini bilmiyordum 3-4 hafta önce de Metro 2033 ücretsizdi. Bunun bir zamanı falan mı var yoksa kafalarına göre ya da Epic Games bedava oyun dönemine girdiklerinde mi veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Bu siteden Steam'de ücretsiz olmuş veya olacak oyunlara bakabilirsiniz.
Gwynbleidd 00 dedi: Steam ara sıra bedava oyun verdiğini bilmiyordum 3-4 hafta önce de Metro 2033 ücretsizdi. Bunun bir zamanı falan mı var yoksa kafalarına göre ya da Epic Games bedava oyun dönemine girdiklerinde mi veriyorlar? Genişletmek için tıkla... Bu siteden Steam'de ücretsiz olmuş veya olacak oyunlara bakabilirsiniz.
A Ascendency Hectopat Katılım 15 Kasım 2020 Mesajlar 3.483 Makaleler 3 Çözümler 24 28 Mayıs 2021 #25 Company of Heroes 2'ye mi balon diyorsunuz? En azından fragmanını bile seyretseniz fikriniz değişirdi. @Skibbe Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Company of Heroes 2'ye mi balon diyorsunuz? En azından fragmanını bile seyretseniz fikriniz değişirdi. @Skibbe Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #26 Hocam şuan Little Nightmares bedava steam de çökün hemen (konu açamadım 1278 sn bekle dedi).
Skibbe Hectopat Katılım 5 Nisan 2021 Mesajlar 850 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #27 Ascendency dedi: Company of Heroes 2'ye mi balon diyorsunuz? En azından fragmanını bile seyretseniz fikriniz değişirdi. @Skibbe Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Seyrettim artık benim için dünyanın en iyi oyunu. (!)
Ascendency dedi: Company of Heroes 2'ye mi balon diyorsunuz? En azından fragmanını bile seyretseniz fikriniz değişirdi. @Skibbe Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Seyrettim artık benim için dünyanın en iyi oyunu. (!)
aKuu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 21 Şubat 2020 Mesajlar 8.080 Makaleler 3 Çözümler 27 28 Mayıs 2021 #28 Je m en fiche dedi: Hocam şuan Little Nightmares bedava steam de çökün hemen (konu açamadım 1278 sn bekle dedi). Genişletmek için tıkla... Zaten bedava key verilmişti bandai namconun sitesinde.
Je m en fiche dedi: Hocam şuan Little Nightmares bedava steam de çökün hemen (konu açamadım 1278 sn bekle dedi). Genişletmek için tıkla... Zaten bedava key verilmişti bandai namconun sitesinde.
Je m en fiche Kilopat Katılım 26 Aralık 2020 Mesajlar 3.393 Makaleler 1 Çözümler 26 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Mayıs 2021 #29 aKuu dedi: Zaten bedava key verilmişti bandai namconun sitesinde. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişinin takip ettiğini sanmıyorum hocam.
aKuu dedi: Zaten bedava key verilmişti bandai namconun sitesinde. Genişletmek için tıkla... Çoğu kişinin takip ettiğini sanmıyorum hocam.
Kraps Hectopat Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 549 28 Mayıs 2021 #30 396153 dedi: Company of Heroes 2 Steam'de ücretsiz oldu! Almak isteyenler varsa alabilir. Oyunun değeri 125 TL. Genişletmek için tıkla... 1 TL'ye almıştım nasıl 125 TL.
396153 dedi: Company of Heroes 2 Steam'de ücretsiz oldu! Almak isteyenler varsa alabilir. Oyunun değeri 125 TL. Genişletmek için tıkla... 1 TL'ye almıştım nasıl 125 TL.