Company Of Heroes Steam Version 30 FPS Sorunu

NirvanA1

Kilopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Meslek
Okula giden kurbanlık koyunlardan(LİSE)
Daha önce bu sorunun konusunu açmıştım ama oyun farklıydı, Steam versiyonu değildi. Aynı sıkıntı bunda da var 1920x1080 ve tüm ayarlar ultrada çalışınca 30 FPS'ye takılı kalıyor. GTX 970 ekran kartım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu her oyunu ultra da oynama huyunuzdan vazgeçin. Bilgisayarınızın bileşenlerinin ömrünü yemekten başka bir şey yapmazsınız. Sizin için en akıcı ayarları bulup onunla oynamalısınız. Zaten COH en iyi fizik yapısına sahip strateji oyunlarından biridir. Böyle güzel bir oyunu ultra da oynamak çok iyi bir bilgisayar gerektirir. Bunun yanında da iyi bir monitör... Size tavsiyem en akıcı ayarları bulup oynamanız.

Şu her oyunu ultra da oynama huyunuzdan vazgeçin. Bilgisayarınızın bileşenlerinin ömrünü yemekten başka bir şey yapmazsınız. Sizin için en akıcı ayarları bulup onunla oynamalısınız. Zaten COH en iyi fizik yapısına sahip strateji oyunlarından biridir. Böyle güzel bir oyunu ultra da oynamak çok iyi bir bilgisayar gerektirir. Bunun yanında da iyi bir monitör... Size tavsiyem en akıcı ayarları bulup oynamanız.

Oyunu hangi ayarlarda oynayacağımı herkesten iyi ben bilirim. Boşuna High End ekran kartı almıyoruz en iyi ayarlarda oynamak için. Biraz araştırınca oyunun "shader"lerinin dx 11 ile uyumlu olmayıp "Ultra" ayarlarda buga girmesiymiş. Ben de High ayara alıyorum onu. Sorunu yaşayan arkadaşlarımız varsa günümüz bilgisayarlarında bu oyunu sadece Shader ayarlarını Highe indirip oynayabilirsiniz. Şu an ortalama 190 FPS alıyorum

Sent from my iPhone using Tapatalk

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı