Çözüldü Epic Games Control oyunu açılmıyor

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

zSwift25

Hectopat
Daha fazla  
Başlıkta da belirttiğim gibi Epic Games'ten aldığım Control oyunu açılmıyor. Açılırkende aşağıya bırakacağım şekilde hata veriyor. Oyunu ilk açarken Framework kurdurdu onu kurdum.

Çözüm
Visual C++ Redistributables'ı tekrar kurmayı deneyin, faydası olmazsa oyunu doğrudan klasöründeki control.exe'den çalıştırmayı deneyin.
Ben yardımcı olamam ama bu platformda aynı hatayı alan biri yazmış hatayı Google'a yazarsan bulursun bir dene istersen.

Oyunun sağ alt tarafındaki 3 noktaya tıklayıp şunu denermisin?

Oyunun sağ alt tarafındaki 3 noktaya tıklayıp şunu denermisin?
Eki Görüntüle 2448676
Eki Görüntüle 2448674
Üç dört kere doğruladım dosyaları olmadı maalesef hocam.

Bunu denedim hata vermiyor fakat bu seferde oyun çalışıyorda kalıyor 1 2 saniye sonra tekrardan başlat'a geliyor.

Visual C++ Redistributables'ı tekrar kurmayı deneyin, faydası olmazsa oyunu doğrudan klasöründeki control.exe'den çalıştırmayı deneyin.

Çözüm
2015 - 2019 varmış bende silip 2015 - 2022 yükledim düzeldi hocam teşekkürler.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…