Cooler Master 600W ses sorunu

Yer
İstanbul,Pendik
Daha fazla  
2 aylık bir PC Cooler Master 600W yükselen fan sesi oldu. Dün bu kadar değildi. Acaba aldığım yere götürüp değiştirilme olacağı var mı? Ya da başına önceden gelen varsa yazarsa sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağının tam modelini yazın lütfen.
Benzer bir sorun Corsair VS 650 80+ Güç kaynağında başıma geldi. Kronik fan sesi sorunu mevcuttu ve bir süre sonra alıştığım için sorun etmemeye başladım. Eğer garantiniz var ise ve sorun kronikse değişim talep edip farklı ürüne yönelebilirsiniz.

Benzer bir sorun Corsair VS 650 80+ Güç kaynağında başıma geldi. Kronik fan sesi sorunu mevcuttu ve bir süre sonra alıştığım için sorun etmemeye başladım. Eğer garantiniz var ise ve sorun kronikse değişim talep edip farklı ürüne yönelebilirsiniz.
cooler master elite v3 600w
Bu ses nasıl bir ses? Alttaki videodaki gibi mi?

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

hayır fan sesi cok cıkıyor cızıltı duymadım
Aldıgım kasanın içinden mevcud psu değişim olur mu bilmiyorum.

cooler master elite v3 600w

hayır fan sesi cok cıkıyor cızıltı duymadım

Aldıgım kasanın içinden mevcud psu değişim olur mu bilmiyorum.
Ufak bir araştırma sonucu herhangi bir kronik arıza olmadığını gördüm. Tavsiyem en kısa sürede teknik servis ile iletişime geçmeniz.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı