Cooler Master 700W PSU alınır mı?

zankee

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar belirttiğim gibi bu PSU'yu yarın alacağım. Fiyat 450 TL. Sizce alınır mı? Satıcı her şeyiyle sağlam olduğunu söyledi. Bir sorunu yokmuş o yüzden alacağım. Sizce alınır mı?

Hocam 80+ sertifikası yok ama fiyatı iyi. Bir de ben 650W'lık Cooler Master PSU kullanıyorum tıkır tıkır bir ses geliyor. Bazı Cooler Master PSU'lardan da bu ses geliyor alırken kontrol edin. Birde pin çıkışlarındaki voltaj değerlerini kontrol edin.

Oldukça eski bir cihaza benziyor. Fiyat çok ucuz tutulmuş. Psu ömrümü doldurup bozulabilir. Bozulduğu anda sistemdeki bazı parçalarınıda alıp götürebilir. Temiz sıfır psu almanı tavsiye ederim.

Hocam test edip alacağım. Alacağım kişide bilgisayarcı. Hiçbir sorun yok dedi PSU'da.

2. el PSU çok tehlikeli iş dikkatli olun.

Markasından dolayı rahatım biraz.

Oldukça eski bir cihaza benziyor. Fiyat çok ucuz tutulmuş. PSU ömrümü doldurup bozulabilir. Bozulduğu anda sistemdeki bazı parçalarınıda alıp götürebilir. Temiz sıfır PSU almanı tavsiye ederim.

Hocam sistemim zaten DDR3 2. nesil i5 var. Fazladan para vermek istemiyorum PSU'ya. Ekran kartıda alacağım çünkü.

Hocam test edip alacağım. Alacağım kişide bilgisayarcı. Hiçbir sorun yok dedi PSU'da.

Markasından dolayı rahatım biraz.
Satıcı tabi sorun yok diyecek hocam Bana kalırsa biraz maliyet yapıp sıfır düzgün bir PSU alın çünkü sisteminizi buna emanet edeceksiniz.

Satıcı tabii sorun yok diyecek hocam bana kalırsa biraz maliyet yapıp sıfır düzgün bir PSU alın çünkü sisteminizi buna emanet edeceksiniz.

Hocam alınmaz mı diyorsunuz yani. PSU kolay bozulmuyor diye biliyorum.

Böyle bir durumda bilgisayarcıya baban bile olursa güvenmeni tavsiye etmem 1 kez dilim yandı 0 aldım hemen bende . Halbu ki benim aldığım'ın da kontrol bandrolü bile üstünde idi ama 8 pin güç çıkışı arıza verdi elimde kaldı öyle 0 almak zorunda kaldım .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…