Arkadaşlar belirttiğim gibi bu PSU'yu yarın alacağım. Fiyat 450 TL. Sizce alınır mı? Satıcı her şeyiyle sağlam olduğunu söyledi. Bir sorunu yokmuş o yüzden alacağım. Sizce alınır mı?
Arkadaşlar belirttiğim gibi bu PSU'yu yarın alacağım. Fiyat 450 TL. Sizce alınır mı? Satıcı her şeyiyle sağlam olduğunu söyledi. Bir sorunu yokmuş o yüzden alacağım. Sizce alınır mı?
Hocam 80+ sertifikası yok ama fiyatı iyi. Bir de ben 650W'lık Cooler Master PSU kullanıyorum tıkır tıkır bir ses geliyor. Bazı Cooler Master PSU'lardan da bu ses geliyor alırken kontrol edin. Birde pin çıkışlarındaki voltaj değerlerini kontrol edin.
Oldukça eski bir cihaza benziyor. Fiyat çok ucuz tutulmuş. Psu ömrümü doldurup bozulabilir. Bozulduğu anda sistemdeki bazı parçalarınıda alıp götürebilir. Temiz sıfır psu almanı tavsiye ederim.
Hocam 80+ sertifikası yok ama fiyatı iyi. Bir de ben 650W'lık Cooler Master PSU kullanıyorum tıkır tıkır bir ses geliyor. Bazı Cooler Master PSU'lardan da bu ses geliyor alırken kontrol edin. Bir de pin çıkışlarındaki voltaj değerlerini kontrol edin.
Oldukça eski bir cihaza benziyor. Fiyat çok ucuz tutulmuş. PSU ömrümü doldurup bozulabilir. Bozulduğu anda sistemdeki bazı parçalarınıda alıp götürebilir. Temiz sıfır PSU almanı tavsiye ederim.
Böyle bir durumda bilgisayarcıya baban bile olursa güvenmeni tavsiye etmem 1 kez dilim yandı 0 aldım hemen bende . Halbu ki benim aldığım'ın da kontrol bandrolü bile üstünde idi ama 8 pin güç çıkışı arıza verdi elimde kaldı öyle 0 almak zorunda kaldım .
Keşke marka, garanti sağlayan bir şey olsaydı hocam. MSI, Thermaltake vb. markaların bile berbat ürünleri olabiliyorken Cooler Master'in neden olmasın?