MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.648 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #21 zankee dedi: Hocam ekran kartına 800 civarı bütçe ayırdım. PSU içinde Max 500. Genişletmek için tıkla... Sahibindende ikinci el alabilirsiniz. Param Güvende ile alırsanız ilk 2 gün iade hakkınız da bulunuyor. Örnek bir tane buldum.
zankee dedi: Hocam ekran kartına 800 civarı bütçe ayırdım. PSU içinde Max 500. Genişletmek için tıkla... Sahibindende ikinci el alabilirsiniz. Param Güvende ile alırsanız ilk 2 gün iade hakkınız da bulunuyor. Örnek bir tane buldum.
zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #22 MertHatipOglu dedi: Sahibindende ikinci el alabilirsiniz. Param Güvende ile alırsanız ilk 2 gün iade hakkınız da bulunuyor. Örnek bir tane buldum. Genişletmek için tıkla... Param güvende kapalı.
MertHatipOglu dedi: Sahibindende ikinci el alabilirsiniz. Param Güvende ile alırsanız ilk 2 gün iade hakkınız da bulunuyor. Örnek bir tane buldum. Genişletmek için tıkla... Param güvende kapalı.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.648 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #23 zankee dedi: Param güvende kapalı. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla iletişime geçip seçenek eklettirebilirsiniz.
zankee dedi: Param güvende kapalı. Genişletmek için tıkla... Satıcıyla iletişime geçip seçenek eklettirebilirsiniz.
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 16 Aralık 2022 #24 MertHatipOglu dedi: Hocam Xigmatek, Rampage gibi markalardan PSU konusunda uzak durun Genişletmek için tıkla... Xigmatek psu konusun da bir sorunu yok nereden çıkarttın bunu. Rampage Gamepower okey de Xigmatek orta yollu bir psu üretiyor.
MertHatipOglu dedi: Hocam Xigmatek, Rampage gibi markalardan PSU konusunda uzak durun Genişletmek için tıkla... Xigmatek psu konusun da bir sorunu yok nereden çıkarttın bunu. Rampage Gamepower okey de Xigmatek orta yollu bir psu üretiyor.
3 394919 Kilopat Katılım 6 Aralık 2020 Mesajlar 5.589 Makaleler 1 Çözümler 12 16 Aralık 2022 #25 MertHatipOglu dedi: Hocam Xigmatek, Rampage gibi markalardan PSU konusunda uzak durun Genişletmek için tıkla... Xigmatek bu piyasanın Laz Ziya'sı dır .
MertHatipOglu dedi: Hocam Xigmatek, Rampage gibi markalardan PSU konusunda uzak durun Genişletmek için tıkla... Xigmatek bu piyasanın Laz Ziya'sı dır .
zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #26 Masoncocuk dedi: Xigmatek PSU konusun da bir sorunu yok nereden çıkarttın bunu. Rampage Gamepower okey de Xigmatek orta yollu bir PSU üretiyor. Genişletmek için tıkla... Attığım PSU alınır mı? Peki Xigmatek olan. Daha yeni PSU ve 300 TL.
Masoncocuk dedi: Xigmatek PSU konusun da bir sorunu yok nereden çıkarttın bunu. Rampage Gamepower okey de Xigmatek orta yollu bir PSU üretiyor. Genişletmek için tıkla... Attığım PSU alınır mı? Peki Xigmatek olan. Daha yeni PSU ve 300 TL.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.648 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #27 Masoncocuk dedi: Xigmatek psu konusun da bir sorunu yok nereden çıkarttın bunu. Rampage Gamepower okey de Xigmatek orta yollu bir psu üretiyor. Genişletmek için tıkla... 1, Önceden çok şikayet gördüm hocam. Bazı PSU larında koruma vs. de doğru dürüst yoktu.
Masoncocuk dedi: Xigmatek psu konusun da bir sorunu yok nereden çıkarttın bunu. Rampage Gamepower okey de Xigmatek orta yollu bir psu üretiyor. Genişletmek için tıkla... 1, Önceden çok şikayet gördüm hocam. Bazı PSU larında koruma vs. de doğru dürüst yoktu.
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 16 Aralık 2022 #28 zankee dedi: Attığım PSU alınır mı? Peki Xigmatek olan. Daha yeni PSU ve 300 TL. Genişletmek için tıkla... 2 Adet bilgisayarımda Xigmatek psu var hiç bir sorunu yok kardeşim. Teki 650w teki de 500w. Gönül rahatlığı ile de temizini bulursan alabilirsin.
zankee dedi: Attığım PSU alınır mı? Peki Xigmatek olan. Daha yeni PSU ve 300 TL. Genişletmek için tıkla... 2 Adet bilgisayarımda Xigmatek psu var hiç bir sorunu yok kardeşim. Teki 650w teki de 500w. Gönül rahatlığı ile de temizini bulursan alabilirsin.
zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #29 Masoncocuk dedi: 2 adet bilgisayarımda Xigmatek PSU var hiçbir sorunu yok kardeşim. Teki 650W teki de 500W. Gönül rahatlığı ile de temizini bulursan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok eski model değil benim attığım. 600W 300 TL'ye anlaştık. Onu alacağım o zaman. Ekran kartı PIN'i olarak 6+2 ve 6 pin var.
Masoncocuk dedi: 2 adet bilgisayarımda Xigmatek PSU var hiçbir sorunu yok kardeşim. Teki 650W teki de 500W. Gönül rahatlığı ile de temizini bulursan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Çok eski model değil benim attığım. 600W 300 TL'ye anlaştık. Onu alacağım o zaman. Ekran kartı PIN'i olarak 6+2 ve 6 pin var.
5 582705 Centipat Katılım 10 Eylül 2022 Mesajlar 702 16 Aralık 2022 #30 zankee dedi: Çok eski model değil benim attığım. 600W 300 TL'ye anlaştık. Onu alacağım o zaman. Ekran kartı PIN'i olarak 6+2 ve 6 pin var. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin modeli bilmiyorum bakmadım da Xigmatek markası tercih edilebilir.
zankee dedi: Çok eski model değil benim attığım. 600W 300 TL'ye anlaştık. Onu alacağım o zaman. Ekran kartı PIN'i olarak 6+2 ve 6 pin var. Genişletmek için tıkla... Önerdiğin modeli bilmiyorum bakmadım da Xigmatek markası tercih edilebilir.