zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #31 Masoncocuk dedi: Önerdiğin modeli bilmiyorum bakmadım da Xigmatek markası tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onu alıyorum o zaman hocam.
Masoncocuk dedi: Önerdiğin modeli bilmiyorum bakmadım da Xigmatek markası tercih edilebilir. Genişletmek için tıkla... Tamamdır onu alıyorum o zaman hocam.
MertHatipOglu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 27 Mayıs 2018 Mesajlar 1.648 Çözümler 10 Yer 182. Filoda Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #32 Ben önceden bazı şikayetler görmüştüm, yanlış biliyormuşum o zaman. Ama ilk attığınız Cooler Master'dan kesinlikle daha iyi.
Ben önceden bazı şikayetler görmüştüm, yanlış biliyormuşum o zaman. Ama ilk attığınız Cooler Master'dan kesinlikle daha iyi.
zankee Decapat Katılım 27 Temmuz 2022 Mesajlar 214 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Aralık 2022 #33 MertHatipOglu dedi: Ben önceden bazı şikayetler görmüştüm, yanlış biliyormuşum o zaman. Ama ilk attığınız Cooler Master'dan kesinlikle daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun 12v kanalları ayrılmış. Bu ne anlama geliyor? İşlemciyle ekran kartına ayrı olarak mı güç veriyor bu PSU?
MertHatipOglu dedi: Ben önceden bazı şikayetler görmüştüm, yanlış biliyormuşum o zaman. Ama ilk attığınız Cooler Master'dan kesinlikle daha iyi. Genişletmek için tıkla... Hocam bunun 12v kanalları ayrılmış. Bu ne anlama geliyor? İşlemciyle ekran kartına ayrı olarak mı güç veriyor bu PSU?