Cooler Master aldığım berbat hizmet

yazo164

Decapat
Katılım
9 Ağustos 2021
Mesajlar
7
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Cooler Master SK622 klavyemi garantiye yollamıştım. Kargoyu ödemeli bir şekilde MNG Kargo'sundan yolladım yollamadan önce 2 kere aradım ödemeli yollayacağım sıkıntı olur mu diye vektronla konuştum. Cooler Master Facebook sayfasınada sordum onlarda tekrar sorun demişti bir daha sorup yollamıştım. Şimdi ben tatile çıktım 10 gün kadar şehirdışındayım kargo geri dönmüş en fazla 1 hafta bekliyormuş galiba. Benim alma şansım yok onu da geçtim asıl olaya geliyoruz vektronu aradım durumu anlattım biz öyle bir şey demedik diyor resmen yüzüme yalan söylüyor. Sen demediysen yanında da 1 kişi daha çalışıyormuş o demiştir diyorum yok ikimizde demedik deyip sen yanlış yeri aramışsındır dedi. Bende dedim sizi aradım aramalardan kontrol edebilirsiniz yok dediler biz uğraşamayız. Ben de avukata vereyim o zaman o uğraşsın dedim bu sefer böyle deyince sen beni tehdit edemezsin sen kimsin kapatıyorum telefonu dedi bana. Bende trip mi atıyorsun dedim tartistik sinir katsayimi katlatip telefonu kapattik. Bana yardimci olacaklarına bu şekilde üstüne terslemeleri yalan söylemeleri Cooler Master firmasından soğuttu. Belki şimdi klavye kaybolucak başına bir iş gelecek ugraş dur, gerçekten avukata mı vermem lazım hala şaşkınım böyle bir hizmet aldığım için sağ olsunlar.(yurt dışında verilen hizmete bakıyorum şu durumu Reddit'ten yazsam adamlara dalga geçiyorum falan sanarlar.)
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Göndermeden önce 2 defa kendilerini kargo hakkında aradım. Arama kayıtlarıyla uğraşamam dedikleri için ben kendim atıyorum.İlk aramam 12 ağustos, 2. aramam kargoya verirken teyit etmek amaçlı 13 ağustos ayrıca 14 dk benle laf dalaşına girdi arkadaş süreden anlayabilirsiniz.
 

Dosya Ekleri

  • SmartSelect_20210817-201011_Phone.jpg
    SmartSelect_20210817-201011_Phone.jpg
    45,8 KB · Görüntüleme: 34
Yazo başına gelen gerçekten çok sinir bozucu , Türkiyede müşteri memnuniyeti bir çok firmada çalışanın o günkü ruh haline kalmış , şunu diyebilrim ki Cooler Master ürünlerini kullanan ve seven birisi olarak yaşadığım bir tecrübeyi paylaşayım(Türkiye değil) Cosmos c 700m kasamın üst sağ led ışığı arada bir kafasına göre çalışıyordu aldığımdan bir hafta sonra bu sorun oluştu genelde çok fazla takmam böyle şeyleri ama son zamanlarda çalışmamaya başladı, ve iki yıllık garantimin bitmesin 2 hafta kala :D Ticket aldım durumu mailledim 2 fotograf seri no vs den sonra 2 hafta içinde bana ücretsiz yeni kontrolcü gönderdiler kargo ücreti bile ödemedim, vaktim yoktu aradan 1 ay geçti bağlantıları yaptım sorun devam etti, mailleştik sorunu yaşadığım için üzgün olduklarını bana led ışığın olduğu kısmı göndereceklerini söylediler ve sonuçtan haber vermemi istediler aradan 2 hafta geçti eve geldim kargoyu görünce önce ne olduğunu anlamadım büyük bir kutuydu bende unutmuşum açınca ne göreyim kasanın üst led bağlantı çerceve kısmını komple göndermişler yani oturup monte etmeye hiç vaktim olmadı aradan sanırım 5 ay geçti öyle kutuda duruyor, diyeceğim şu ki Cooler Master gerçekten müşteri hizmetlerine birebir önem veriyor kesinlikle markadan soğuma derim, üşenme onlara direkt mail at eminim Vektronmudur nedir çekerler kulaklarını. Bu mesajları okuyan bir çok Türkiye kullanıcısı var kaç kişininin rahatsızlık duyacağını ve etkileneceğini vektrondan daha iyi analiz ederler.
 
Merhaba,

Yaşadığınız deneyim için üzgünüm. Normalde böyle bir soruna ilk defa denk geldik çünkü Vektron duruma göre ya kargoyu ödeyerek siz gönderin, yada UPS anlaşma kodu vererek ücretsiz gönderin der. Klavyenizi bir şekilde kargodan teslim alın, sonrasında Vektron'a göndermeden önce bize ulaşın gerektiği şekilde yardımcı olacağız.

Teşekkürler.
 
Merhaba,

Yaşadığınız deneyim için üzgünüm. Normalde böyle bir soruna ilk defa denk geldik çünkü vektron duruma göre ya kargoyu ödeyerek siz gönderin, ya da UPS anlaşma kodu vererek ücretsiz gönderin der. Klavyenizi bir şekilde kargodan teslim alın, sonrasında Vektron'a göndermeden önce bize ulaşın gerektiği şekilde yardımcı olacağız.

Teşekkürler.

Cooler master yetkilisi servise gidip ürünle bizzat ilgilendi. Ürünün iadesi kararı verildi kendisine teşekkür ediyorum.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı