MisakiTaro
Megapat
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.

Güzel kulaklıktır.
Geçen de bu fiyatlardaydı.Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı | ITOPYA
Cooler Master CH321 USB Ses Kartlı Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-321 ITOPYA'da.www.itopya.com
Güzel kulaklıktır.
8TL indirim var, adam da konu açmış. Bunda bir sorun yok.Geçen de bu fiyatlardaydı.
Ben sorun var yok demedim.8TL indirim var, adam da konu açmış. Bunda bir sorun yok.
Konu mağara.Ben zaten bu konuda güncelleme yapmıştım ama neyse.
Cooler Master CH321 280 TL!
Evet uzun süredir web stoğu yoktu an itibari ile İtopya'da 300 adet ile sınırlı stoğu bulunuyor ayrıca 4 gün boyunca 279 TL'den satılacak. https://www.itopya.com/cooler-master-ch321-usb-ses-kartli-mikrofonlu-rgb-oyuncu-kulakligi/www.technopat.net
Normalde 300 TL civarında. Hoşuma gitti, konu açtım yani.8TL indirim var, adam da konu açmış. Bunda bir sorun yok.
Son mesajıma bak.Konu mağara.![]()
340 idi indirimden önce 300 altına bile düşmesi iyi.Normalde 300 TL civarında. Hoşuma gitti, konu açtım yani.Yanlışsa kusura bakmayın.