Elektronik Cooler Master CH321 550 TL

Bende 6 aydır kullanıyorum. Kulaklık gayet güzel. Sesi mikrofonu falan sorunsuz. Kafayı ağrıtmıyor terleme de yapmıyor. Kablo uzunluğu gayet iyi. Dolanma falan yapmıyor. Kablo yapısı zaten dolanma yapmasın diye tasarlanmış. Tek sıkıntısı mikrofonun ucunda yanan kırmızı ışık. Mikrofon lazım olmadığı zaman mikrofonu bükerek alt tarafa doğru çekip gizlemek gerekiyor. Çünkü ucunda ki kırmızı ışık gözünüzü rahatsız ediyor. Mikrofonu alt tarafa doğru bükseniz de bir müddet sonra tekrar yukarı çıkıyor. Biraz sinir bozucu. Keşke mikrofon çıkarılıp takılabilseydi. Ya da ucundaki kırmızı ışık kapatılabilseydi.
 
8-9. ay civarı, kulaklıktaki ses ayarlama aletini, kusursuz bir konuma getirmediğim sürece ses cızırtılı geliyor, neredeyse hiç çıkartıp takmadığım, kabloyu zorla çekiştirmediğim halde, USB soketide sıkıntı çıkartmaya başladı, bende 290 civarına almıştım yaklaşık. Dolanmayan kablo yapısı olmasına rağmen, bazı zamanlar saçma sapan bir şekilde deli gibi dolanıyordu. Mikrofonun ışığının rahatsız ettiği konusunda yukarıdaki arkadaşa katılıyorumç
 
Yeni açılan mağazasında Mağazada 400TL'ye satıyorlar, stoku kaldıysa İstanbul'da yaşıyorsanız gidip alın.
 
Bende 1.5 senedir kullanıyorum tavsiye etmiyorum. Mikrofonu gerçekten güzel ama bass yetersiz ve kendim yükseltmek zorunda kaldım.

Ayrıca kulaklığı uzun zaman kullanmayınca bazen sol taraftan az ses geliyor bazen sağ taraftan bunun çözümü ise ses tekerleğini oynayınca düzeliyor. Bunu bayağı bayağı birçok kişi yaşamış. Kronik sorun büyük ihtimal.
 

Geri
Yukarı