Cooler Master CH321 Kulaklık İncelemesi

Ben 120 TL'ye almıştım 710'u. Şu anda 200 TL sanırım ama gaming gecesinde 150 TL'ye kadar düşüyor diye biliyorum. CH321 şu anda 320 TL imiş. Bana göre iki katı fazla vermeye değecek bir fark yok.

CH321'in 710'dan farkı biraz daha iyi bir mikrofon ve RGB aydınlatma. Fiyatına göre 710 gayet iyi bir kulaklıktır. Alınabilir.

710'da CH321'e göre daha yüksek ses çıkışı ve birazcık daha komfor sunuyor bana göre. Dediğim gibi soyulmasaydı hala onu kullanıyor olurdum.

Fiyatına göre 710 gayet iyi bir kulaklıktır. Alınabilir.

710'da CH321'e göre daha yüksek ses çıkışı ve birazcık daha komfor sunuyor bana göre.
Hmm, ilk defa James Donkey övüldüğünü gördüm. Ellerinize sağlık ancak 711 710'dan daha iyi değil mi?

Hem CH321, JD 710'dan daha iyi değil mi ya?

Hmm, ilk defa James Donkey övüldüğünü gördüm. Ellerinize sağlık ancak 711 710'dan daha iyi değil mi?

Hem CH321, JD 710'dan daha iyi değil mi ya?
James Donkey ve Game Power gibi ürünleri normalde tercih etmem fakat 150-200 TL'lik kulaklıkları gerçekten fiyatına göre çok iyi. Adam akıllı incelemesi olan, bilindik bir marka, kaliteli bir kulaklık alınmak istense en azından 500-600 TL'den başlıyor Türkiye pazarında.

Benim de bütçem azdı ve bir şans vermek istedim fakat gerçekten şaşırtmıştı beni aldığım zaman. 120 TL'ye alınabilecek en iyi kulaklık olduğunu düşünüyorum. Şu anda fiyatı 200 TL imiş fakat hala rakipsiz bence bu fiyata başka kulaklık yok gibi çünkü.

711 de kullandım. 710 kadar rahat değildi ve görünüşünü hiç sevmiyorum bu yüzden 710'u tercih ederim 711'e.

CH321 bana göre daha iyi elbette ama iki katı fiyat vermeye değecek bir güzellikte de değil. Benzer kulaklıklar zaten. 710 bana bir tık daha rahat geliyor. Ayrıca sesi bir tık daha fazla verebiliyor CH321'den.

CH321 indirimini beklemek en iyisi o halde eşeğe güven olmaz sağ olasın hocam. (711 satın almıştım zamanında sesler boğuk geliyordu sanırım bana gelen kulaklıkta sorun vardı bilemiyorum o yüzden Cooler Master tercih edeceğim tekrar aynı sorun yaşanmaması için.)

Aldınız mı kulaklığı memmun musunuz?

@Neko siz bir sorun yaşadınız mı süreç boyunca? Hala önerir misiniz?

Hiçbir sorun yaşamadım ve hala tavsiye edebilirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…