Cooler Master CH321 Kulaklık İncelemesi

CH321 tercih ederdim o zaman.
Hocam merabalar.
Üç gün önce CH321 kulaklığını aldım,bazı sıkıntıları var sanırım.
Ses kaydı aldığımda arkadan hafif uğultu sesi geliyor,ve fare tıklama sesini bile alıyor.
YT den video izlerken de anlamadığım şekilde arka planda hafif tiz bir uğultu var.Hatta bu ses oyunların giriş ekranında bile var(Metin2)
Giriş ekranına girince ses başlıyor,oyunu kapatınca ses kesiliyor.

Sizce iade hakkımı kullanıp 400TL ye Lenovo h500 pro mu alayım,yoksa garantiye mi göndereyim?
Bahsettiğim Lenovo kulaklık 1600TL den 400 e düşmüş.

Merhaba, ses kaydı almak için Audacity mi kullanıyorsunuz?

Ses tekerini en yüksekte değil de bir tık altına alıp dener misiniz? Lenovo'nun kulaklığı hakkında bilgim yok maalesef.

Merhaba, ses kaydı almak için Audacity mi kullanıyorsunuz?

Ses tekerini en yüksekte değil de bir tık altına alıp dener misiniz? Lenovo'nun kulaklığı hakkında bilgim yok maalesef.

Normal Windows 7'deki kayıt programı ile.
Sesi PC'den biraz kıstığım da hafif düzeliyor ama gene de temiz değil

Arka plan seslerini Equalizer APO ile çözebiliyorsunuz. Aynı kulaklığı kullanıyorum ve "librnoise" VST plugin ile bu sorun önemli ölçüde çözüldü.

Ayrı olarak para vermeyi dert etmiyorsanız Krisp AI satın alarak bu sorundan tamamen kurtulabilirsiniz.

Benim anlamadığım şu;
Bu modeli kullanan bazı kişiler hiçbir ayar yapmadan tak-kullan şekilde kullanıp,ne mikrofon ne ses hiçbir sorun yaşamıyorlar.

Kendi ses kartındaki ayar ile kullanılıp tertemiz mikrofonu olanlar var ise demekki benim ürünüm kusurlu ürün ?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…