Cooler Master Cmp-350 vs Xigmatek Asgard 381

Arkadaşım aynı güç kaynağını kullanıyor Calibre serisi. Beraber de bilgisayarında oynadık gerçi cs:go ve lol falan oynadık ama kasadan herhangi bir ses duymadım hocam bununla alakalı bir şikayetini de duymadım. Ayrıca o CM kasa yerine gidin Everest alın emin olun daha iyidir. Bu yüzden tercihinizi Xigmatek Asgard 381 yada Asgard Pro dan yana kullanmalısınız.

Arkadaşım aynı güç kaynağını kullanıyor Calibre serisi. Beraber de bilgisayarında oynadık gerçi cs:go ve lol falan oynadık ama kasadan herhangi bir ses duymadım hocam bununla alakalı bir şikayetini de duymadım. Ayrıca o CM kasa yerine gidin Everest alın emin olun daha iyidir. Bu yüzden tercihinizi Xigmatek Asgard 381 yada Asgard Pro dan yana kullanmalısınız.
Anladım. Asgard 381 fanlarıyla beraber gelmiyormuş. Bu kasaya uygun fan öneriniz var mı ve kaç adet fan gerekir ?

Şuanda bende Cooler Master'ın cmp-350 350 watt modeli kasa var. Ses çıkarıyor fakat öle kulakları rahatsız edecek kadar değil. Çok memnunum sizede tavsiye ediyorum.

Arkada 12cm fan var. Bir tane 12 cm öne taksan yeter şimdilik. Yaz aylarında gerekirse ekleme yapılabilir.
Devri düşük olursa daha iyi olur. 1200 civarı olursa anakarta bağlayarak ya da 5v vererek 600-700 devire düşürebilirsin. Olduğu gibi kullansan bile çok ses yapmaz.

Bu fan fiyatına göre iyi duruyor, özelliklerine sitesinden bakabilirsin. Bütçen varsa elbette daha iyi fanlar da var.
Cooler Master R4-S2S-12AK-GP 120*120*25mm x Kasa Fanı
Cooler Master: Silent Fan 120 SI1

Front fan için opsiyonel diyor.
XIGMATEK - PRODUCT

Cooler Master kasada üstte hava çıkışı yok ve PSU da üstte olduğundan sıcak hava dışarı çıkamıyor. Ofis için yeterli olsa da oyun için yanlış bir kasa olur. Xigmatek kasada üste fan takmasan bile sıcak hava yükselerek dışarı çıkabilir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı