selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 29 Haziran 2018 #1 Sistem toplamayı düşünüyorum bu kasa nasıl bütçeyi kısmak istedim daha iyi bir monitör almak için sizce bu kasa kötü mü, sıkıntı çıkarır mı ?
Sistem toplamayı düşünüyorum bu kasa nasıl bütçeyi kısmak istedim daha iyi bir monitör almak için sizce bu kasa kötü mü, sıkıntı çıkarır mı ?
G Ghazi Hectopat Katılım 11 Haziran 2018 Mesajlar 108 29 Haziran 2018 #2 Bu kasa günümüzün biraz gerisinde bence tercih etmeyin. bunun yerine Power Boost'un uygun fiyatlı modellerini tercih edin.
Bu kasa günümüzün biraz gerisinde bence tercih etmeyin. bunun yerine Power Boost'un uygun fiyatlı modellerini tercih edin.
Hızır Alpaslan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 1.177 Çözümler 3 Yer Duisburg 29 Haziran 2018 #3 selosben dedi: Sistem toplamayı düşünüyorum bu kasa nasıl bütçeyi kısmak istedim daha iyi bir monitör almak için sizce bu kasa kötü mü, sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Cooler Master MasterBox Lite 5 600W almanızı öneririm
selosben dedi: Sistem toplamayı düşünüyorum bu kasa nasıl bütçeyi kısmak istedim daha iyi bir monitör almak için sizce bu kasa kötü mü, sıkıntı çıkarır mı ? Genişletmek için tıkla... Cooler Master MasterBox Lite 5 600W almanızı öneririm
AYSİO Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 1.305 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2018 #4 Alınır alınır da alacağın fiyata göre değişir. Ne kadara alacaksın ve bütçen ne kadar? Ghazi dedi: Power Boost'un uygun fiyatlı modellerini tercih edin. Genişletmek için tıkla... İsterse dün çıkmış olsun yine de tercih edilmez.
Alınır alınır da alacağın fiyata göre değişir. Ne kadara alacaksın ve bütçen ne kadar? Ghazi dedi: Power Boost'un uygun fiyatlı modellerini tercih edin. Genişletmek için tıkla... İsterse dün çıkmış olsun yine de tercih edilmez.
selosben Megapat Katılım 20 Haziran 2016 Mesajlar 622 29 Haziran 2018 #5 AYSİO dedi: Alınır alınır da alacağın fiyata göre değişir. Ne kadara alacaksın ve bütçen ne kadar? İsterse dün çıkmış olsun yine de tercih edilmez. Genişletmek için tıkla... Psu ile birlikte 400 tl felan en fazla olabilir kaliteli kasa önerilerini bekliyorum
AYSİO dedi: Alınır alınır da alacağın fiyata göre değişir. Ne kadara alacaksın ve bütçen ne kadar? İsterse dün çıkmış olsun yine de tercih edilmez. Genişletmek için tıkla... Psu ile birlikte 400 tl felan en fazla olabilir kaliteli kasa önerilerini bekliyorum
AYSİO Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 12 Aralık 2017 Mesajlar 1.305 Makaleler 3 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2018 #6 FSP CMT120A USB3.0 Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus FSP Güç Kaynağı Bu bütçede tercih edilebilecek en kaliteli kasalardan biri. Aerocool Aero 500 de tercih edebilirsiniz. Aerocool Aero500 3 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Mavi Ledli Siyah ATX Bilgisayar Kasası
FSP CMT120A USB3.0 Pencereli Güç Kaynaksız Kasa - inventus FSP Güç Kaynağı Bu bütçede tercih edilebilecek en kaliteli kasalardan biri. Aerocool Aero 500 de tercih edebilirsiniz. Aerocool Aero500 3 Fanlı, Fan Kontrolcülü, USB 3.0 Pencereli Mavi Ledli Siyah ATX Bilgisayar Kasası
Eothraen Hectopat Katılım 3 Eylül 2014 Mesajlar 107 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Haziran 2018 #7 Firmaların stock PSU'lu kasalarını tercih etmemelisiniz. Çoğunun 80+ sertifkası yok.
NiqhTmaRe Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Mayıs 2017 Mesajlar 1.526 Çözümler 16 Yer Trabzon Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Resim Öğretmenliği 30 Haziran 2018 #8 COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 500W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar Güzel bir kasa bakabilirsin.
COOLER MASTER MASTERBOX LITE 5 500W 80PLUS MidT ATX PENCERELİ KASA - Vatan Bilgisayar Güzel bir kasa bakabilirsin.