Cooler Master G750M PSU nasıldır?

ThunderYK

Hectopat
Yer
Adana
Daha fazla  
PSU konusunda karar vermekte oldukça zorlanıyorum ve önümüzdeki hafta parçaların siparişini vereceğim için son bir kez sizlere danışmak istedim. GTX 1080 ve Ryzen 5 1600 kullanacağım sistemde 16 GB 3000MHz bellek bulunacak. Hangi PSU tercih etmeliyim, başlıkta bahsettiğim PSU nasıldır bilen arkadaşlar yorumda bulunabilir mi rica etsem?

İleriye dönük olması açısından kendi bütçeme uygun 750 bulunca listeye eklemiştim. 400 lira diye düşünüyordum PSU için bütçeyi ama başlıktaki modeli 440 TL gibi bir fiyata alacaktım. En fazla verebileceğim fiyat da o ama daha uygun olursa çok daha iyi olur benim için de.

Bende aynı PSU'nun G650M versiyonu var. Şu ana kadar fanının biraz fazla ses çıkarması hariç memnunum.

Hocam merhaba, fazla ses dediğiniz rahatsız edici düzeyde midir?
Şu an laptop kullanıyorum, turbo fan modu var ve oldukça sesli çalışıyor. Çıkan fan sesi uzun vadede rahatsızlık veriyor mu size?

Hocam merhaba, fazla ses dediğiniz rahatsız edici düzeyde midir?
Şu an laptop kullanıyorum, turbo fan modu var ve oldukça sesli çalışıyor. Çıkan fan sesi uzun vadede rahatsızlık veriyor mu size?
Eğer sessiz bir sistem topluyorsanız, özellikle yük altında güç kaynağından gelen ses sizi rahatsız eder. Güç kaynağı kaliteli ancak nasıl böyle bir güç kaynağına sanki 100-150 TL'lik bir güç kaynağıymış gibi sesli fan koyarlar anlamıyorum.

Bende G650M modeli var daha ses çıkardığını pek duymadım daha doğrusu oyun oynarken vs kasadan ses gelmiyor..40-50 tl gibi bir fark var 650W ile 750W arasında.750W alabiliyorsan al kalsın ilerde işlemci ya da ekran kartını üst modele çıkardığın zaman güç kaynağım yetermi diye düşünmezsin.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı