Cooler Master G750M PSU nasıldır?

Doğru söylüyor olabilirsin, ama izah edişin yanlış. Kullandığın cümleler yanlış anlaşılabiliyor. O yüzden düzgün konuşmak herkesin yararına olur. İade etmem yada etmemem senide ilgilendirmez. Ben ne kadar kalitelide olsa tomarla para saydığım parçaları kaliteli bir güç kaynağına emanet etmek isterim. Gerekirse de iade ederim.

Son düzenleme:
Tamam beni ilgilendirmez ama bizler kötü dersek ne olacak peki orasını anlamadım. Düzgünce cevap vereyim o zaman. Birazcık ses çıkarıyormuş onun dışında kaliteli bir PSU olmasından ve markası iyi olmasından dolayı fiyatı yüksek bu yüzden. Sadece ses sorunu olabilir başka bir sorun çıkaracağını zannetmiyorum.

Teşekkürler, keşke başta böyle bir cümleyle konuya yanıt yazsaydın. Kötü derseniz bile ona göre bir yol izleyecektim.

Bu videoda detaylı bir şekilde açıklamışlar bakabilirsin.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

O güç kaynağı hakkında fazla bir bilgim yok ama şöyle söyleyebilirim Cooler Master yaparsa güzel yapar. Cooler Master'ın ürünlerini gözünüz kapalı bile alabilirsiniz. Adamlar bu işi biliyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…