Cooler Master H500P kasanın ön panelinde gıcırdama

Fisikopat

Hectopat
Katılım
22 Temmuz 2019
Mesajlar
395
Makaleler
2
Öncelikle herkese merhaba,
Hem fikrinizi almak hem de belki de yetkili arkadaşlara buradan ulaşabilirim diye bu konuyu açmak istedim.

23 Kasım'da (Akşam saatlerinde) Black Friday indirimlerinden yararlanarak QP bilişimin kendi adresinden (Trendyol değil) Cooler Master H500P aldım. Uzun zamandır takip ettiğim bir üründü.
QP bilişimin kargolaması mükemmel derecede hızlı ve kargo elime 26 Kasım'da ulaştı. Kasayı kutudan çıkardığımda devasa oluşu konusunda açıkcası şaşırdım ancak sonra birkaç yerini kontrol ettikten sonra ön panelin kasayla birleştiği üst kısmından dokunulduğunda gıcırtı geldiğini fark ettim. Ön panel kasaya olması gerektiği gibi oturmuyordu. Biraz daha inceleyince de zaten görsel olarak da bir uyuşmazlık olduğunu fark ettim. Halihazırda kullandığım Corsair SPEC-02 kasanın ön paneline dokundum acaba ben mi evhamlıyım diye, senelerin F/P kasası taş gibi hiçbir ses çıkarmazken 1.500TL verip aldığım kasanın gıcırdaması hiç hoşuma gitmedi. Aynı gün (26 Kasım) QP'nin sitesinden önce canlı destek ile görüştüm bana mail atmam gerektiğini söylediler ve durumu anlattım, video ve fotoğraflarla da destekledim. Pazar günü tekrar QP'nin canlı desteğiyle görüştüm, oradaki arkadaş epey yardımcı olduğunu düşündüm. Durumu markaya bildirdiğini ve pazartesi-salı günü şahsıma yanıt vereceklerini söyledi. Yanıt gelmeyince bugün aradım ve attığım maili tekrar istediler ve Cooler Master Türkiye'ye ilettikleri yönünde bir mail attılar.

- QP'nin işi savsakladığını düşünmüyorum. Yani öyle bir hisse kapılmadım ancak pazar günü bana Cooler Master'a durumu ilettiğini söyleyen arkadaş acaba gerçekten iletti mi içime şüphe düşmedi değil.
- @Cooler Master Türkiye de mi bir sıkıntı var bilemedim.

Video:

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

+
Görsel:

IMG_20201126_153620.jpg


Vaktinizi ayırdığınız için teşekkür ederim.
 
Son düzenleme:
aynı kasa bende de var gıcırdamaları da mevcut sadece sana özel değil bence bütün h500p lerin böyle olduğunu düşünüyorum. Fakat ben çok takılmıyorum o sese. Sonuçta sürekli o noktalara basınç uygulanmıyor.
 
aynı kasa bende de var gıcırdamaları da mevcut sadece sana özel değil bence bütün h500p lerin böyle olduğunu düşünüyorum. Fakat ben çok takılmıyorum o sese. Sonuçta sürekli o noktalara basınç uygulanmıyor.
Ben de bunu düşünüyordum yorumun için teşekkür ederim hocam. Açık konuşmak gerekirse az uz para vermedik ne bileyim plastiğinden gıcırtı gelmesi pek hoş bir durum gibi gelmedi bana. Ne zamandır kullanıyordunuz?
 
Sonuna kadar haklısın dostum marka sonuçta ve pahalı diğerlerine göre. Alalı 9 ay oldu. Benim için soğutma ve genişlik ön planda olduğu için takılmıyorum.
Evet gerçekten çok beğendim kasayı çok geniş ve ferah. Benim de kafam karışık. Muadili diğer kasalarda böyle sorunlar var mı merak ediyorum.
Kasayı bugün kargoya verdim iade için. Umarım almaya düşünen arkadaşlar da bu konuyu görür ve ona göre hareket eder.
 
Son düzenleme:

Yeni konular

Geri
Yukarı