Cooler Master HAF X 942 vs Güncel Kasalar

Yusufby91

Femtopat
Katılım
26 Aralık 2020
Mesajlar
20
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Selamünaleyküm arkadaşlar, sorum şu. Cooler Master HAF X 942 mi güncel kasalar mı? Gametech, Game Booster, Everest vb mi? Siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz?
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210115-204620_sahibindencom.jpg
    Screenshot_20210115-204620_sahibindencom.jpg
    65,9 KB · Görüntüleme: 92
Selamünaleyküm arkadaşlar, sorum şu. Cooler Master HAF X 942 mi güncel kasalar mı? Gametech, Game Booster, Everest vb mi? Siz olsanız hangisini tavsiye edersiniz?
Güncel kasaları tercih ederdim. Söz konusu sadece kasa olunca öyle çok da markasına bakmıyorum açıkçası. Güç kaynağı vs. olsa elbette durum değişir.
 
Şu an ki Corsair kasamdan önce CM HAF 912 kullanmıştım. Bazı konulardaki eksikliklerinden ötürü değiştirmenin zamanı gelmişti ama güzel kasaydı. Yine de piyasada F/P odaklı çok güzel kasalar var. Günceli takip etmek lazım. Ama seçimim o saydığınız markaların dışında olur.
 
Aleykümselam hocam. Güncel olarak mesh panel kasaların hava akışı daha iyi. Fakat resimdeki resmen taş gibi kasa. Yeni kasalara DVD için yer koymuyorlar. Bunun yerine 3 adet fan koyuyorlar. Mesh panel olmayan kasalarda sadece ışık saçıyorlar.
 
Bütçe maksimum 700
Cooler Master Haf X 942 ikinci el 600 e alacağım
Yada bu fiyat aralığında yeni bir kasa atx z490 anakart için
 
Şu an kullanmakta olduğum kasadır kendisi. Sağa sola götürmem, bozulan parçaları kendim tespit edebilirim diyorsan eğer al. Diğer türlü taşıması falan çok çok zor. Ama soğutma konusunda, özellikle hava soğutma çok memnun ediyor. Ömürlük kasa, başına bir iş gelmezse ben değiştirmem artık bunu. :D
 
@Yusufby91

Aşağıdaki ürün fazlasıyla yeterli gelecektir.


Bu model haf tan daha iyi sizce ben harddisk ve dvd yuvalarını söküp oralara fan takmayı düşünüyordum sizce nasıl olur böyle yaparsam
@Yusufby91

Aşağıdaki ürün fazlasıyla yeterli gelecektir.



Haf X 942 nin ön tarafında yer alan harddisk ve dvd bölümünü iptal edip buralara fan takmayı düşünüyordum sizce nasıl olur böyle yaparsam
Gönlüm ikinci el de olsa HAF'tan yana.
 
@Yusufby91

Totalde bu kasaya maksimum 6 fan yerleştirebiliyorsunuz. Ve 3 tanesi zaten takılı geliyor. Bir yerden sonra 4982804 tane fan takmanın ekstrem etkisi yok diyebilirim.

İleride sıvı soğutma düşünüyorsanız tepeye konumlandırma yapacağınız için üst tarafa fan almak mantıksız olacaktır. Lakin benim gibi hava soğutma düşünürseniz: Öndeki fanları tepeye yerleştirip boşalan yerlere 2 adet 14 cm fan alarak soğutma konusunda varyasyon yapabilirsiniz.

Kısacası: İster geldiği gibi olsun ister siz özelleştirin, gayet güzel bir kasa.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı