Onur Esen Hectopat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Haziran 2016 #1 Arkadaşlar benim fanım aşağıda verdigim resimdeki gibi konumlanıyor ve fan yukarıda oldugu için aşagı dogru üflüyor. Ben bunu fanı alıp aşağı çeksem yukarı doğru üflese ve yukarıdaki hava deliklerinden çıksa olur mu bi sorun olur mu? Teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 14 Haziran 2016
Arkadaşlar benim fanım aşağıda verdigim resimdeki gibi konumlanıyor ve fan yukarıda oldugu için aşagı dogru üflüyor. Ben bunu fanı alıp aşağı çeksem yukarı doğru üflese ve yukarıdaki hava deliklerinden çıksa olur mu bi sorun olur mu? Teşekkürler.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 14 Haziran 2016 #2 Fanın sıcaklığı ekran kartına üflüyor. Son derece sakıncalı bir durum. Yönünü değiştir.
Onur Esen Hectopat Katılım 17 Aralık 2015 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Ağustos 2016 #3 Fani dondurup tam tersi yapinca ise anakartimin bloguna değdiği için tam oturmuyor fan bu fani sağa sola döndürme imkânımız varmidir
Fani dondurup tam tersi yapinca ise anakartimin bloguna değdiği için tam oturmuyor fan bu fani sağa sola döndürme imkânımız varmidir