COOLER MASTER Hyper T4 İşlemci Fanı Sıkıntısı

RAM'e bakması RAM'i sıcak yapmaz. Çünkü işlemci fanı temiz havayı dışarıdan alıp ızgaralara üflüyor. Esen sıcak hava arka egzoz fanından dışarıya çıkıyor. Yani demek istediğim işlemci fanının RAM'lere doğru bakması daha iyi hava sirkülasyonu oluşturur.
Amd işlemcin varsa bu soğutucunun rame bakma ihtimali yok çünkü içinden çıkan aparatla ya aşagı bakacak ya yukarıya fan.

Son düzenleme:
Asus M5A97 Le R2.0 Amd 970/Sb950 Am3+ Ddr3 2133Mhz(O.C.) Sata 3.0 Usb 3.0 Anakart - Vatan Bilgisayar

İşlemcin Amd ise bu soğutucuyu alma içinden amd için çıkan apart sadece anakat üzerindeki 2 tane plasitiğe sabitliyor intel için bir sürü aparatı var başka modele yönel.

Benim anakartım da m5a97 r2.0. Senin kaç ram slotunu kapatıyor? Benim ripjawsx 2x4gb ramler var. Bunların 2 ve 4. slotlara takılması gerekiyor.

Ramler aynı ilk 2 slot yok oldu :D 8gb ram taktım ilk sini kullanabiliyorum sadece. Normalde 1 ile 3 e takmam lazım anakartın üstünde yazan o şekilde ama takamıyorum soğutucu kapattı.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı