T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #1 Vatan bilgisayarda 45TL gibi bir fiyatta önerir misiniz? Termal macundan pek anlamam. Ürün linki. Son düzenleyen: Moderatör: 6 Nisan 2021
Phial of Galadriel Hectopat Katılım 3 Kasım 2014 Mesajlar 109 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #2 >1.85 (W/m-K) iletkenliği olduğu söylenmiş MX-4 baksanız daha uygun olacaktır o fiyata onun ısı iletkenliği 8.5(W/m-K) gibi bir şeydi. Tabi orjinalini aldığınıza emin olun piyasada çok sahtesi olan bir ürün MX-4.
>1.85 (W/m-K) iletkenliği olduğu söylenmiş MX-4 baksanız daha uygun olacaktır o fiyata onun ısı iletkenliği 8.5(W/m-K) gibi bir şeydi. Tabi orjinalini aldığınıza emin olun piyasada çok sahtesi olan bir ürün MX-4.
looking4toprak Hectopat Katılım 28 Mayıs 2020 Mesajlar 544 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri İşlemci:İntel İ5 12400F Ekran Kartı:Asus Dual Rtx 4060 8GB Anakart:Asus Prime H610M K D-4 RAM:2x8GB Corsair SSD:Adata Legend 700 512GB Psu:650W 80+ Kasa Dahili Güç Kaynağı Kasa: FSP Klavye:Razer Ornata V3 Mouse:Razer Basilisk V3 Pro Kulaklık:Rampage RM K90 Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #3 Bunu daha çok önerirrim ama bu da fiyatına göre iyi yorum yapmamışlar ama bende bu tarz bir şey kullanıyorum THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TSML dedi: Vatan bilgisayarda 45TL gibi bir fiyatta önerir misiniz? Termal macundan pek anlamam. Ürün linki. Genişletmek için tıkla... Ama tek önerim bu fiyatlarda şudur hocam https://m.trendyol.com/arctic/mx-4-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.73.6
Bunu daha çok önerirrim ama bu da fiyatına göre iyi yorum yapmamışlar ama bende bu tarz bir şey kullanıyorum THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da TSML dedi: Vatan bilgisayarda 45TL gibi bir fiyatta önerir misiniz? Termal macundan pek anlamam. Ürün linki. Genişletmek için tıkla... Ama tek önerim bu fiyatlarda şudur hocam https://m.trendyol.com/arctic/mx-4-...djust_campaign=akakce_urun_listeleme&v=1.73.6
T TSML Hectopat Katılım 20 Ocak 2021 Mesajlar 1.032 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Nisan 2021 #4 Attığınız ürün orijinalmidir? looking4toprak dedi: Bunu daha çok önerirrim ama bu da fiyatına göre iyi yorum yapmamışlar ama bende bu tarz bir şey kullanıyorum THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ama tek önerim bu fiyatlarda şudur hocam Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla...
Attığınız ürün orijinalmidir? looking4toprak dedi: Bunu daha çok önerirrim ama bu da fiyatına göre iyi yorum yapmamışlar ama bende bu tarz bir şey kullanıyorum THERMALTAKE TG-30 ELMAS PARTİKÜLLÜ GRİ THERMAL MACUN fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da Ama tek önerim bu fiyatlarda şudur hocam Online Alışveriş Sitesi, Türkiye’nin Trend Yolu | Trendyol Genişletmek için tıkla...