Hocam benim bildiğim tek fark;
ML240R ARGB ledlere sahip. (rainbow efekti gibi)
ML240L ise RGB ledlere sahip. (renkleri tek tek veriyor)
Yanlışım varsa affola...
OC,render,3D modelleme ve tasarım gibi işler yapmayacaksan cidden gereksiz kalır sıvı soğutucu.Onun yerine hava soğutucu alıp artan paranı RAM'e yatırım yapabilirsin...
Yurt dışından alacağım yarı fiyatına geliyor hem uyguna bulmuşken iyisini almak istedim, bu arada işlemcim 1200 soket ama ben ürün özelliklerinde 1200 göremedim emin misiniz uyumlu olduğuna.
OC, render, 3D modelleme ve tasarım gibi işler yapmayacaksan cidden gereksiz kalır sıvı soğutucu. Onun yerine hava soğutucu alıp artan paranı RAM'e yatırım yapabilirsin...
Yayın yapıp Cyberpunk Fortnite Valorant gibi oyunlar oynayacağım ve yurt dışından yarı fiyatına alacağım. bu arada işlemcim 1200 soket uyumlumu soğutucu
Yurt dışından alacağım yarı fiyatına geliyor hem uyguna bulmuşken iyisini almak istedim, bu arada işlemcim 1200 soket ama ben ürün özelliklerinde 1200 göremedim emin misiniz uyumlu olduğuna.
Yayın yapıp Cyberpunk Fortnite Valorant gibi oyunlar oynayacağım ve yurt dışından yarı fiyatına alacağım. bu arada işlemcim 1200 soket uyumlumu soğutucu