Cooler Master MasterBox Lite 5 vs Aerocool Aero 300 FAW Edition

Evet haklısınız. Bir de söylemeyi unuttuğum bir şey var. Bazı kasalarının 4 ayağı zemine tam oturmuyor langır lungur sallanıyor. Açıkçası ben TX'in kasalarını daha kaliteli buldum. Bütçesi düşük olanlara TX Omega'nın kasasını öneririm. Aerocool mümkünse kasa üretmesin. Ama Aerocool'un güç kaynaklarını beğeniyorum tam fiyat performans ürün. Fanları fiyatına göre sessiz ve güç kaynakları verimli.

@Neko hocam sizin önerinizle bende Aerocool olanı düşünüyordum. Eğer genel görüş Cooler Master olansa bende ona yöneleyim madem. Düşünceleriniz nelerdir ?

@Tribalsatak Aerocool Aero 300 FAW Edition Kasa fiyatına göre iyidir.

Cooler Master Lite 3 mATX bir Kasadır.

@osas bey Elbette hayır

Aero 800 modeli zamanında bu sosyalde Dark N10 ile birlikte en çok tavsiye edilen kasalardan biridir. Fiyatlar artınca başka modeller önerilmeye başlandı. 200 TL'ye satılıyordu normalde.

@Neko Hocam ben parçaları aldım. Montajı yapacağım. Anlamadığım yer olursa soracağım. Bugün Vatandakiler bana dedi: "Sana 5000TL'ye GTX1070 falan önerdi. Adam gitti Freesync monitör satıcaktı az daha. [emoji3] Ben sipariş verdim Sinerjiden. En yakın zamanda inşaallah sizde PC toplarsınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…