Cooler Master MasterBox Lite 5 vs Aerocool Aero 300 FAW Edition

• Konuyu başlatan Neko
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 20
  • Görüntüleme 3.591
Nihayet gerçeği gören biri daha. Bende xpredator red devil almıştım zamanında, buna 300 lira vermiştim. Kasa hem büyük hem dengesiz, ekran kartı takma yeri 1 ay sonra kırılmıştı. Bana pek güven vermedi bu modeli. Ama yukarda duran Faw 300 gözüme iyi göründü.
Evet haklısınız. Bir de söylemeyi unuttuğum bir şey var. Bazı kasalarının 4 ayağı zemine tam oturmuyor langır lungur sallanıyor. Açıkçası ben TX'in kasalarını daha kaliteli buldum. Bütçesi düşük olanlara TX Omega'nın kasasını öneririm. Aerocool mümkünse kasa üretmesin. Ama Aerocool'un güç kaynaklarını beğeniyorum tam fiyat performans ürün. Fanları fiyatına göre sessiz ve güç kaynakları verimli.

@Neko hocam sizin önerinizle bende Aerocool olanı düşünüyordum. Eğer genel görüş Cooler Master olansa bende ona yöneleyim madem. Düşünceleriniz nelerdir ?

@Tribalsatak Aerocool Aero 300 FAW Edition Kasa fiyatına göre iyidir.

Cooler Master Lite 3 mATX bir Kasadır.

@osas bey Elbette hayır :puro:

@Neko Hocam ben parçaları aldım. Montajı yapacağım. Anlamadığım yer olursa soracağım. Bugün Vatandakiler bana dedi: "Sana 5000TL'ye GTX1070 falan önerdi. Adam gitti Freesync monitör satıcaktı az daha. [emoji3] Ben sipariş verdim Sinerjiden. En yakın zamanda inşaallah sizde PC toplarsınız.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı