freestyleminds Megapat Katılım 18 Ekim 2013 Mesajlar 103 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2019 #11 kasimovic dedi: Bu iki kasadan hangisini önerirsiniz? Hava sirkülasyonu ve diğer özellikler bakımından görüşlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sharkoon TG5 f/p olarak daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. Cooler Master kasaları (en azından f/p olanları) rakiplerine göre beni tatmin etmiyor. TG5'in ön kısmında hava alımı için yeteri kadar alan var.
kasimovic dedi: Bu iki kasadan hangisini önerirsiniz? Hava sirkülasyonu ve diğer özellikler bakımından görüşlerinizi merak ediyorum. Genişletmek için tıkla... Sharkoon TG5 f/p olarak daha iyi bir tercih olur diye düşünüyorum. Cooler Master kasaları (en azından f/p olanları) rakiplerine göre beni tatmin etmiyor. TG5'in ön kısmında hava alımı için yeteri kadar alan var.
Ericc Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Kasım 2018 Mesajlar 1.270 Çözümler 5 Yer Eskişehir 10 Ağustos 2019 #12 Sharkoon önermem MB511 alabiliyorken Sharkoon almak hiç mantıklı değil, 4 tane fan olması sizi yanıltmasın bu satma tekniğidir.
Sharkoon önermem MB511 alabiliyorken Sharkoon almak hiç mantıklı değil, 4 tane fan olması sizi yanıltmasın bu satma tekniğidir.
Zireael14 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 6 Temmuz 2017 Mesajlar 1.564 Çözümler 13 19 Aralık 2019 #13 MB520 yerine MB511 al.