Cooler Master MasterCase Pro 3 Kullanıcı Yorumu

Kasadan SATA kablosu çıkmaz üstad. Ne kadar aldın kasayı? Ben içindeki fanlar hariç 200'e sattım geçen hafta. Fanları da ayrı satacağım.

Fanları sattınız mı öncelikle? Ayrıyeten bu kasanın ön paneline 3 tane fan takma şansımız yok mu acaba üst taraftaki okuyucu için takılmış küçük meshleri sökerek vs.
 
Fanları sattınız mı öncelikle? Ayrıyeten bu kasanın ön paneline 3 tane fan takma şansımız yok mu acaba üst taraftaki okuyucu için takılmış küçük meshleri sökerek vs.
3 fanı bende denedim ama nafile. Sığmadı. Fanları satmadım duruyor hala.
Konuyu görünce gözlerim doldu. Sharkoon Pure Steel Black'e geçtim. Ve MasterCase Pro 3'ü mumla arıyorum. Keşke ATX olsaydı da satmasaydım
 
@Sylveon hava akımı, sağlamlık ve kapasite - kablo toplama olarak, Mastercase serisi kadar olduğunu düşünmüyorum.

4 senedir Mastercase Pro 5 kullanıyorum. Dış görünüşü fazla sade. Tam temperli cam furyası çıkmadan önce piyasaya sürülmüştü.

Fakat ön tarafı tamamen mesh ve ciddi anlamda güçlü hava akımı potansiyeli var.

Kablo toplama kısımları fazlasıyla geniş. Bu nedenle kablo kargaşası olmuyor.

Modüler olması da bir avantaj. Kullanmadığınız parçaları söküyorsunuz ve bu sayede hava akımı artıyor.

Sağlam bir kasa, bu nedenle de cidden ağır.

Corsair ve NZXT tarafında beni cezbeden çok güzel kasalar var. Ama hangi kasaya geçersem geçeyim, Mastercase kadar rahat olacağını sanmıyorum.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…