Cooler Master Mastergel Maker Nano mağaza tavsiyesi

Aslında bi' bakıma iyi 😁. Termal macun yerine veya delid işlemi için kullanılabilir. Tabi bakır tabanlıysa soğutucunuz. Benzeri Hepsiburada alışverişimde başıma gelmişti.
Bende Acer Predator Helios 300 var laptop. i7 -8750 Thermal Grizzly Kryonaut herhangi bi sıkıntı çıkarır mı ? Yine yanlış gönderirlerse Cooler Master'la değişim yapabilir miyim ?

Bende Acer Predator Helios 300 var laptop. i7 -8750 Thermal Grizzly Kryonaut herhangi bi sıkıntı çıkarır mı ? Yine yanlış gönderirlerse Cooler Master'la değişim yapabilir miyim ?

Aslında conductonaut sizin için en iyisi olur. Eğer gelirse geri vermekle uğraşmayın. Riski olsa da yapın derim. İşlemci üzerinde açıkta bulunan iletken kısmı polimer bantla veya elektrik geçirmeyen yüksek ısıya dayanıklı bir madde ile kapatıp çekirdeğe ufak bi' damla sürün ve güzelce dağıtın. Piyasadaki tüm termal macunlardan çok daha iyi sonuç verecektir. Tabi istemezseniz iade edip diğerini alabilirsiniz veya onu istediğinizi söylersiniz.

Amazondan aldım 6günde elime ulaştı. Chicago’dan 1günde gönderdiler bizim gümrük sağ olsun 3gün bekletmiş. Ufacık paketi bile kontrole soktular. Eskiden Vergi sınırının altında kalan ürünleri hiç kontrol etmezlerdi. Gümrüğe girdiği gibi geçerdi. Ve paketler hiç açılmazdı. Artıkbekletip tek tek kontrol yapıyorlar. Malum Çin’den gelen paketler yüzünden böyle oldu...

Amazondan aldım 6günde elime ulaştı. Chicago’dan 1günde gönderdiler bizim gümrük sağ olsun 3gün bekletmiş. Ufacık paketi bile kontrole soktular. Eskiden Vergi sınırının altında kalan ürünleri hiç kontrol etmezlerdi. Gümrüğe girdiği gibi geçerdi. Ve paketler hiç açılmazdı. Artıkbekletip tek tek kontrol yapıyorlar. Malum Çin’den gelen paketler yüzünden böyle oldu...
ne zaman almıştınız tam olarak bu zamanda gümrükte daha fazla bekletiyorlar galiba

ne zaman almıştınız tam olarak bu zamanda gümrükte daha fazla bekletiyorlar galiba
20 Martta aldım. 23 Martta gümrüğe girdi. 26’sında Aramex dağıtıma çıkarttı. Toplamda 6gün gibi bir sürede Abd’den kargo elinize ulaşıyor. Amazon bu konuda bence dünyada en iyi firma. Ebay, gearbest, aliexpress vs. çok fazla yurtdışı alışverişi yaptığım oldu. Amazonun 1 kez bile belirttiği tarihten sonra ürün gönderdiğini hatırlamıyorum. Çoğu zaman 20 günden daha kısa sürede geldi ürünlerim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı