Cooler Master Mastergel Maker Nano ve Mastergel Maker aynı mı?

Makaleler
2
Daha fazla  
Meslek
CNC ve Forklift Opr.
Perşembe günü sipariş vermiş olduğum, Cooler Master Mastergel Maker Nano Elmas Partiküllü Termal Macun bugün geldi. Ürünü Adeks Store'dan aldım. Fakat kargo içerisinden, "Nano" olmayan Mastergel Maker modeli geldi. Ürünün faturasında dahi nano olarak belirtilmiş. Merak ettiğim şey, Mastergel Maker ile Nano farklı bir ürün mü? Yoksa ikisi de aynı şey mi? @Cooler Master Türkiye

maker.jpg

1.jpg

2.jpg

Son düzenleyen: Moderatör:
Sitesinde ve Hepsiburada da bulunan satıştaki görsellerde, mavi yazı ile "NANO" olarak belirtilmesinden kıllandım biraz. Yoksa sitesinde sadece Mastergel Maker olduğunu ve Nano olarak ayrı bir model olmadığını görmüştüm, fakat sormak istedim teşekkürler hepinize.

Ayni degil. Maker olan daha iyi zira termal iletkenligi daha yuksek. Ayni olsa 2 farkli model olarak uretilmezdi.
Teknik özellikleri aynı ama. Ayrıca Cooler Master'ın sitesinde NANO diye bir model bulamadım.
t2.jpg
t1.jpg

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı