Hielaph Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Haziran 2018 Mesajlar 2.614 Makaleler 2 Çözümler 14 12 Ekim 2019 #1 Arkadaşlar 2 termal macun arasında kaldım. Hangisi daha performanslıdır? Fiyatları aynı. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
Arkadaşlar 2 termal macun arasında kaldım. Hangisi daha performanslıdır? Fiyatları aynı. Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com Overclock Ürünleri Modelleri ve Fiyatları - n11 Overclock Ürünleri ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Overclock Ürünleri çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın. urun.n11.com
aroundtheoutside Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 30 Nisan 2015 Mesajlar 6.347 Makaleler 26 Çözümler 27 Yer İstanbul 12 Ekim 2019 #2 Nano daha iyi bir macun. Maker Nano : 11 W/m-K Pro : 8 W/m-K Guru3D Thermal Paste Roundup 2019 Thermal paste is an often-overlooked part of most computer setups. You can simply use the pre-applied stuff, or the thermal paste that comes with your motherboard, and still get reasonable processor t... Introduction www.guru3d.com Burada da inceleme şeklinde karşılaştırma var.
Nano daha iyi bir macun. Maker Nano : 11 W/m-K Pro : 8 W/m-K Guru3D Thermal Paste Roundup 2019 Thermal paste is an often-overlooked part of most computer setups. You can simply use the pre-applied stuff, or the thermal paste that comes with your motherboard, and still get reasonable processor t... Introduction www.guru3d.com Burada da inceleme şeklinde karşılaştırma var.
Lemi Galip Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 16 Eylül 2016 Mesajlar 7.883 Makaleler 1 Çözümler 57 Yer Nevşehir Merkez 12 Ekim 2019 #3 Nano olani kullanıyorum. Çok memnunum.
R RAEE Kilopat Katılım 18 Ağustos 2018 Mesajlar 919 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek LOJİSTİK-BİLGİSAYAR DONANIMCISI 12 Ekim 2019 #4 Nano'yu kullanıyorum, R5 2600 (Kasa soğutmam iyi) 3.8 Ghz'de 63 derecenin üzerine çıkmadı.