- Makaleler
- 3
PRO ile Regular arasındaki fark nedir?
Hocam yanlış etiketlediniz galiba Termal macun konusunda anlamıyorum maalesef. Tek bildiğim Cooler Master'in iyi bir marka olduğu.@reddline hocam rahatsız etmedim umarım, bu konuya bi bakabilir misiniz? Ürün nasıl, alınır mı laptoba ? Bir de oyunlarda perfomans artışı yaşar mıyım ?
Yok hocam, doğru etiket.Hocam yanlış etiketlediniz galiba.
Anladım hocam. Teşekkürler.Termal macun konusunda anlamıyorum maalesef. Tek bildiğim Cooler Master'in iyi bir marka olduğu.
Sıcaklığı azalacağından dolayı işlemcinin ömrü uzar gözle görülür bir performans artışı yaşayacağınızı düşünmüyorum eğer çok yüksek sıcaklıklarda çalışmıyorsa şu an işlemciniz, ancak 1-2 senedir kullanıyorsanız bilgisayarı yenilemek şart.Çok eski olmayan Asus laptobum var. U islemcili. @Esperoja alınır mı ? Ne faydası olur hocam ?
edit olarak: oyunlarda performans artışı yaşar mıyım ?
Toplama masaüstüm var hocam. Onu yapıyorum. Laptop da ise hiç değiştirmedim hocam.Sıcaklığı azalacağından dolayı işlemcinin ömrü uzar gözle görülür bir performans artışı yaşayacağınızı düşünmüyorum eğer çok yüksek sıcaklıklarda çalışmıyorsa şu an işlemciniz, ancak 1-2 senedir kullanıyorsanız bilgisayarı yenilemek şart.
Bitmek üzere değilse hayır. MX-4 çok daha iyidir.Peki elimizde MX-4 var ise o zaman bunu almaya değer mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.