SrYigit Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 13 26 Temmuz 2019 #1 Arkadaşlar bu termal macunu HP Omen laptop için satın almak istiyorum. Hem işlemciye hem de ekran kartına miktar yeterli olur mu? Teşekkür ederim. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2019
Arkadaşlar bu termal macunu HP Omen laptop için satın almak istiyorum. Hem işlemciye hem de ekran kartına miktar yeterli olur mu? Teşekkür ederim.
ForestGuardiann Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 733 Çözümler 4 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Bilişim Sistemleri 26 Temmuz 2019 #2 SrYigit dedi: Arkadaşlar bu termal macunu HP Omen laptop için satın almak istiyorum. Hem işlemciye hem de ekran kartına miktar yeterli olur mu? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Gold alıp bütçeni boşa harcama gümüş alaşım iletkenlik bakımından daha iyi ve masrafsızdır biraz iyi bir marka almaya özen göster.
SrYigit dedi: Arkadaşlar bu termal macunu HP Omen laptop için satın almak istiyorum. Hem işlemciye hem de ekran kartına miktar yeterli olur mu? Teşekkür ederim. Genişletmek için tıkla... Gold alıp bütçeni boşa harcama gümüş alaşım iletkenlik bakımından daha iyi ve masrafsızdır biraz iyi bir marka almaya özen göster.
SrYigit Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 13 26 Temmuz 2019 #3 Termal macun miktarı hakkında ne düşünüyorsun?
ForestGuardiann Kilopat Katılım 27 Şubat 2019 Mesajlar 733 Çözümler 4 Yer SAMSUN Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yazılım Bilişim Sistemleri 26 Temmuz 2019 #4 SrYigit dedi: Ben termal macun önerisi sormadım. Miktarı hakkında soruyorum...... Genişletmek için tıkla... Termal Soğutucu Macun 30gr Notebook Ve İşlemci İçin Heatsınk - n11.com iletkenlik seviyesi oldukça iyi. Son düzenleyen: Moderatör: 26 Temmuz 2019
SrYigit dedi: Ben termal macun önerisi sormadım. Miktarı hakkında soruyorum...... Genişletmek için tıkla... Termal Soğutucu Macun 30gr Notebook Ve İşlemci İçin Heatsınk - n11.com iletkenlik seviyesi oldukça iyi.
reptile Zettapat Katkıda Bulunan 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol CozulmemisSorun.dll Bulunamadı Hata Tanımayan Katılım 13 Kasım 2018 Mesajlar 20.492 Çözümler 776 26 Temmuz 2019 #5 SrYigit dedi: Termal macun miktarı hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... 1 gram al, fazlasiyla yetiyor. Hem ekran karti hem de islemci icin. Sitenin aciklama kismi gercekten bes para etmez. Ürüne dair zerre kadar bilgi yok.
SrYigit dedi: Termal macun miktarı hakkında ne düşünüyorsun? Genişletmek için tıkla... 1 gram al, fazlasiyla yetiyor. Hem ekran karti hem de islemci icin. Sitenin aciklama kismi gercekten bes para etmez. Ürüne dair zerre kadar bilgi yok.
SrYigit Decapat Katılım 2 Haziran 2019 Mesajlar 13 26 Temmuz 2019 #6 reptile dedi: 1 gram al, fazlasiyla yetiyor. Hem ekran karti hem de islemci icin. Sitenin aciklama kismi gercekten bes para etmez. Ürüne dair zerre kadar bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
reptile dedi: 1 gram al, fazlasiyla yetiyor. Hem ekran karti hem de islemci icin. Sitenin aciklama kismi gercekten bes para etmez. Ürüne dair zerre kadar bilgi yok. Genişletmek için tıkla... Teşekkür ederim.
FearlyGhost Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 4.960 Makaleler 2 Çözümler 14 26 Temmuz 2019 #7 Arctic MX-4 işinizi görür 8,5W/m·K iletkenliği mevcut. Arctic MX4 2GR Termal Macun Fiyatı - Taksit Seçenekleri Arctic MX4 2GR Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com
Arctic MX-4 işinizi görür 8,5W/m·K iletkenliği mevcut. Arctic MX4 2GR Termal Macun Fiyatı - Taksit Seçenekleri Arctic MX4 2GR Termal Macun en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla online sipariş verin, ayağınıza gelsin! www.hepsiburada.com