Cooler Master Masterkeys mi G300s + G105 mi?

Sunu merak ediyorum @Cooler Master Türkiye , Lite modelinde de pro modelinde oldugu gibi diger kullanicilarin yaptigi aydinlatmalari kullanabiliyor muyuz veya soyle sorayim gaming software kullanimini destekliyor mu.?

Bu arada biraz arastirma yaptim ve Masterkeys Lite L modelinin mekanik bir klavye olmadigini, mekanik hissiyatli bir klavye oldugunu gordum. Ayni zamanda klavyenin herhangi bir gaming software ile kontrol edilemedigini de ogrendim. Fonksiyon tuslari ile butun aydinlatmayi kontrol edebiliyorsunuz.

Acikcasi ben klavye konusunda G105 ile karsilastirildiginda Masterkeys Lite L'nin ustun oldugunu dusunuyorum.

Mouse konusuna gelicek olursak yaklasik 2 bucuk yildir G300 kullaniyorum (S olmayan model), ve gayet memnunum. Fakat degisiklik yapmak istiyorum ben de Cooler Master'in bu klavye ve mouse'unu almayi dusunuyorum.

Merhaba,

Öğrendikleriniz doğru mekanik değil ve yazılımı yok. Diğer model mekanik o yüzden yazılımı var.

Ledler için;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu da mekanik olan Masterkeys Pro RGB nin led efektleri,
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bana kalirsa mekanik hisli olmasi yeterli, sonucta evlerimizde kendi capimizda oyunlar oynayan insanlariz professiyonellik gibi bir durumumuz yok bu yuzden fazla abartmaya da gerek yok. Pro modeline kiyasla isiklandirma modlari da tatmin edicek derecede hatta daha bile fazla seviyede. Sahsen paketi almayi dusunuyorum.

Ayrica Türkçe tus takimiyla geliyor olmasi cok onemli artilarindan bana gore.

Mouse konusunda pek bir bilgim ve fikrim yok, mouse konusunda bizleri biraz daha aydinlatabilirseniz ben sahsim adina cok sevinirim.
Mesela şunu merak ediyorum, mouse'un sol kenarındaki 2 adet tuş ileri ve geri tuşları olarak tanımlanmış. Biz bu tuşlara farklı görevler atayabiliyor muyuz yani makro tuşu olarak kullanabiliyor muyuz?
Bir de DPI ayarlaması yapabiliyor muyuz yoksa tanımlı DPI ayarlarını mı kullanmak mecburiyetindeyiz? @Cooler Master Türkiye

Son düzenleme:
Merhaba,
Kullanma kılavuzu ektedir, yazılımı olmadığı için makro ataması yapamıyorsunuz, tanımlı dpi ları kullanmanız lazım.

Dosya Ekleri

• IMG_20161218_172740_HDR.jpg
    IMG_20161218_172740_HDR.jpg
    103,8 KB · Görüntüleme: 196
Teşekkürler, şeyi merak ettim FN + F11 tam tuş kilidi gördüm yukarıda. Tam tuş kilidi nedir? Windows tuş kilidi tamam ama onu biraz düşündüm ama bulamadım :D @Cooler Master Türkiye

Birde aklıma takılan yine bir başka soru şu: Mesela mouse 3500 DPI'da iken renk geçiş modunu kullanabiliyor muyuz o olay nasıl oluyor o konuda da beni aydınlatabilir misiniz? Ben de ciddi anlamda almayı düşünüyorum bu seti o yüzden bu kadar çok soru soruyorum :D

Son düzenleme:
Bir nevi kilit yani. Güzel bi şeymiş cidden beğendim bunu. Teşekkür ederim, mouse için bilgi bekliyorum.

Bugün öğleden sonra siparişi verdim, sanıyorum çarşamba günü elimde olucak; sabırsızlıkla bekliyorum :)

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı