Cooler Master MB511 ve Corsair H100i RGB Platinum

Gene olur çünkü arasında başa boşluk kalıyor. Cama yakın olan deliklerden takılıyor. Yanlık bilmiyorsam anakart ile soğutma arasında 6 Cm yer kalıyor. Değiyor diyen insanlar genelde 14 Cm fan yuvalarından hizalayıp taktıkları icin RAM'e denk geliyor.
Akşam eve gidince tekrar bakacağım. Kasayı yorgun argın akşam vakti topladım.Belki gözden kaçırmış olabilirim. Cama yakın olan vida yerlerinide denemiş olmam lazım. Cama yakın yerler 240mm radyatör için değildir belki. Varsa forumda bu kasadan ve ramlardan kullanan arkadaşlar onlarda resim atabilir. Ama vengeance ramlarin boyu ciddi yüksek

Akşam eve gidince tekrar bakacağım. Kasayı yorgun argın akşam vakti topladım.Belki gözden kaçırmış olabilirim. Cama yakın olan vida yerlerinide denemiş olmam lazım. Cama yakın yerler 240mm radyatör için değildir belki. Varsa forumda bu kasadan ve ramlardan kullanan arkadaşlar onlarda resim atabilir. Ama vengeance ramlarin boyu ciddi yüksek
Zaten üste tek 240 AIO desteği var. Çam tarafına yaslayıp takarsanız hiç bir sorun yazamazsınız.

Yabancı bir forumda da konuyu danıştım, iki ayrı build yolladılar mümkün olduğunu gösterme amaçlı. İkna oldum açıkcası

1.jpg

2.jpg

Arkadaşlar dün akşam tekrar baktım.Kesin olarak MB511 RGB kasaya msi z390 meg ace anakart ile birlikte corsair vengeance RGB ram takarsanız kasanın üstüne Corsair H100i Platinium sıvı soğutmayı takamazsınız.Fanlar ramlere değiyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı