Cooler Master MB511 ve Corsair H100i RGB Platinum

Tamam radyatöru de buraya takacaksınız.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum bu videonun 7:14 dakikasında adamda sığdıramadı. Sonradan bişey yapıp sığdırdı.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Dostum bu videonun 7:14 dakikasında adamda sığdıramadı. Sonradan bişey yapıp sığdırdı.

RAM'ler takılı iken takamamış, RAM'leri çıkarıp radyatörü takmış sonra RAM'leri takmış zaten insanların da önerdiği yöntem bu.

Dün Letgo'da bile aynı kasaya sahip birinin bu şekilde taktığını gördüm ben ikna oldum.

RAM'ler takılı iken takamamış, RAM'leri çıkarıp radyatörü takmış sonra RAM'leri takmış zaten insanların da önerdiği yöntem bu.

Dün Letgo'da bile aynı kasaya sahip birinin bu şekilde taktığını gördüm ben ikna oldum.
Müsait olunca bi dağıtalım bakalım kasayı ;)
Dün akşam kasayı açtım. Ramları çıkartıp radyatörü üst bölüme sığdırdım. Fakat ramları taktıktan sonra radyatör üst bölümdeki cama yakın yerdeki vida yerlerine oturmadı. 2-3 milim daha pay gerekiyor. Onuda ramlar fanlara değdiği için engelliyor. Ramlara ve anakarta biraz baskı uygulasam belki olurdu. Ben onu göze almadım. Sonuç olarak MB511RGB kasaya MSİ Z390 MEG ACE ve Corsair Vengeance RGB pro ile birlikte Corsair H100i sıvı soğutma takarsanız radyatör üst bölüme olmayacaktır. Low profil ram ile sıkıntı yaşamazsınız. Bir ihtimal farklı marka anakartlarlada durum değişeilir. Ram slotları kart üzerinde milimetrik olarak farklı bölgelerde olabilir.

Dosya Ekleri

• 4FC5FE70-6578-4CAC-89D9-C6C676AD2C9A.jpeg
    4FC5FE70-6578-4CAC-89D9-C6C676AD2C9A.jpeg
    43,6 KB · Görüntüleme: 60
  • 08672EBD-0538-49B5-BA37-4F46BE6D3620.jpeg
    08672EBD-0538-49B5-BA37-4F46BE6D3620.jpeg
    48,2 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleme:
RAM'lerin yüksekliği standarttır, sıkıntı olmaz diye düşünüyorum. İçi tam oturacak şekilde ayarlanan mid tower kasalarda montaj inanılmaz zor oluyor kolay gelsin.
GSkill trident 16 gb 3200 mhz ram sığarmı?

GSkill trident 16 gb 3200 mhz ram sığarmı?
Yanlış bilgi vermişim zamanında düzeltiyorum, her RAM her sıvı soğutma ile uyumlu olmayabiliyor fakat AIO sıvı soğutma radyatörleri gayet ince oluyor, uyumsuz yükseklikte RAM var mı bilmiyorum. Bir de senin söylediğin RAM öyle yüksek değil sığması muhtemel.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı