Cooler Master MB511 vs Dark N10 Pro

baybezelye

Megapat
Daha fazla  
Bir süredir kasa bakınıyorum. Bu 2 model arasında kaldım. CM'a daha yakındım ama fan sayısının fazla olması, temperli cam, manyetik toz filtresi ve daha ucuz olması nedeniyle Dark N10 Pro aklımı çaldı.
ATX bir anakart ile kullanacağım kasayı. RGB mühim değil, kablolama düzeni için alan olursa güzel olur. Bütçe maksimum 600. Bu fiyat bandında daha iyi kasalar varsa önerilere açığım.

Aerocool Cylon vardı. Bir göz at istersen.
Mesh panel yok sanırsam kasada. Ayrıca akrilik cam kullanılmış. Pek hoşuma gitmedi gibi. Soğutma performansı nasıldır?
Bu kasalara daha önce hiç rastlamadım. Mesh panel yok sanırım. Bahsettiğim 2 kasadan ne gibi avantajları var?
MB511'in malzeme kalitesi N10'dan daha iyidir. MB511 tercih edin.
Alternatif olarak H500 öneririm.
Bana geniş bir kasa lazım aslında. H500 ufak duruyor. Ayrıca MB511 soğutma kısmında daha avantajlı gibi duruyor (mesh panel ve fanlar baz alınarak). Farkı nedir bu kasanın?

Benim önerdiğim ile arkadaşın önerdiği Gamepower Horizon aslında aynı kasa beyaz renk yok ve marka farklı içine hangisi sinerse onu tercih edebilirsin. Bu kasaların avantajı TG pencereli olması geniş iç alan yanlarda yeterli derecede hava akışı için boşluk olması ve elbette 4 adet RGB fanla birlikte gelmesi.

MB511 alacaksan bütçenin 18 ₺ fazlasına alttaki RGB ve TG modelini tavsiye ederim.

Benim önerdiğim ile arkadaşın önerdiği Gamepower Horizon aslında aynı kasa beyaz renk yok ve marka farklı içine hangisi sinerse onu tercih edebilirsin. Bu kasaların avantajı TG pencereli olması geniş iç alan yanlarda yeterli derecede hava akışı için boşluk olması ve elbette 4 adet RGB fanla birlikte gelmesi.

MB511 alacaksan bütçenin 18 ₺ fazlasına alttaki RGB ve TG modelini tavsiye ederim.

Kasa seçimi gerçekten işkenceye dönüştü. Hepsinin avantajı ve dezavantajı var. MB511 ile NZXT H500 arasındayım şimdi de.

Kasa seçimi gerçekten işkenceye dönüştü. Hepsinin avantajı ve dezavantajı var. MB511 ile NZXT H500 arasındayım şimdi de.
MB511 in hava sirkülasyonu daha iyi diye biliyorum NZXT H500 den. İşkenceye dönüşmesinin sebebi ürünler arasında kesin bunu al bu daha iyi diyebileceğimiz bir ürün olmaması. MB511, Sharkoon TG5, Gamepower Horizon. Hiçbiri sizi üzmez bu kasaların. Hangisinin albenisi size fazla geliyorsa onu tercih edin derim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı