Başlıkta yazdığı gibi bu iki kasadan birisini almayı düşünüyorum. MB511 alırsam yanında PSU'da almam gerekeceği için 100-150TL civarında daha fazla para vereceğim.
1-) Hangi kasayı tercih etmeliyim?
2-)MB511 alacak olursam önereceğiniz 600W PSU ne olur 350TL civarı?
Başlıkta yazdığı gibi bu iki kasadan birisini almayı düşünüyorum. MB511 alırsam yanında PSU'da almam gerekeceği için 100-150TL civarında daha fazla para vereceğim.
İki kasa da hava sirkülasyonu konusunda iyi. Xigmatek'in içerisinde bulunan PSU hakkında pek bilgi bulamadım. Detaylıca araştırmak gerek. Arada dediğin kadar bi' fark oluşuyor. Ben olsam alttakileri tercih ederdim ancak bütçeni zorlamak istemiyorsan Xigmatek Astro da alabilirsin.
Cooler Master MasterBox MB511 Kırmızı Led Fan USB 3.0 ATX Mid Tower Kasa fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Aerocool 600W KCAS Plus Serisi 80+ Bronze Güç Kaynağı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
Gayet iyi fakat satan site sıkıntı. Depoda yoksa birkaç ay bile bekletebilirler. Üstelik Türkiye garantisi de yok. Ayrıca benim dediğim FSP HD600'ün de bundan aşağı kalır yanı yok ve Türkiye garantili.
Gayet iyi fakat satan site sıkıntı. Depoda yoksa birkaç ay bile bekletebilirler. Üstelik Türkiye garantisi de yok. Ayrıca benim dediğim FSP HD600'ün de bundan aşağı kalır yanı yok ve Türkiye garantili.