Cooler Master MB511 vs Xigmatek Astro

Azygos1

Hectopat
Başlıkta yazdığı gibi bu iki kasadan birisini almayı düşünüyorum. MB511 alırsam yanında PSU'da almam gerekeceği için 100-150TL civarında daha fazla para vereceğim.
1-) Hangi kasayı tercih etmeliyim?
2-)MB511 alacak olursam önereceğiniz 600W PSU ne olur 350TL civarı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Başlıkta yazdığı gibi bu iki kasadan birisini almayı düşünüyorum. MB511 alırsam yanında PSU'da almam gerekeceği için 100-150TL civarında daha fazla para vereceğim.
1-) Hangi kasayı tercih etmeliyim?
2-)MB511 alacak olursam önereceğiniz 600W PSU ne olur 350TL civarı?
cooler master mb511 tavsiye ediyorum.

İki kasa da hava sirkülasyonu konusunda iyi. Xigmatek'in içerisinde bulunan PSU hakkında pek bilgi bulamadım. Detaylıca araştırmak gerek. Arada dediğin kadar bi' fark oluşuyor. Ben olsam alttakileri tercih ederdim ancak bütçeni zorlamak istemiyorsan Xigmatek Astro da alabilirsin.

Gayet iyi fakat satan site sıkıntı. Depoda yoksa birkaç ay bile bekletebilirler. Üstelik Türkiye garantisi de yok. Ayrıca benim dediğim FSP HD600'ün de bundan aşağı kalır yanı yok ve Türkiye garantili.
RGB olması birazcık cezbetti. FSP nin attığınız ürününü bende beğenmiştim galiba bunu alıp yanına MB511 alacağım.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı