Cooler Master "MH752" incelemesi

Bende de MH752 var. Bir şey sorucam saatin yanındaki windows ses arttırmayı 100 yapıp, kendi programından ses kısıp arttırabiliyor musun? Ben de ikisi de aynı oluyor. Normalde programdan farklı oradan farklı yapamıyorum.
Bende sana katılıyorum. Müzik performansı gerçekten iyi konforu, kalitesi, mikrofonu, dışarıda rahat kullanılır. Ben 1 senedir kullanıyorum. Oyun konusunda pek alışamadım fakat görmediğim uzaklıktaki adamların atış seslerini duyuyorum. Bana atış edildiğinde felan yönünü anlamıyorum. Senin test etme sansın olduysa deneyimlerini yazar mısın? Ben oyun amaçlı aldım daha çok onun dışında her şeyi gerçekten mükemmel ama ben satmayı düşünüyorum.

Oyunlarda Alpha'dan çok daha iyi ses kasıyorum bu arada, programını indirip doğru EQ ayarlarını yapman lazım. Her uygulama için bir profil oluşturabilirsin. Mesela CS veya R6 giricekken bir profilim varken Spotify dinliceksem başka bir profil açıyorum. Sağ alttaki yüzdesi ile benim kartı üzerindeki aynı dediğin gibi farklı değişmiyor. Ama uygulamasındakini değişince farklı oluyor. EQ kullanmanı öneririm bayağı farkediyor. Onu kullanmak istemiyorsan mequlaizer gayet iyi mesela. Ama her kulaklık herkese göre değil tabii ki kimisi Alpha gibi ağır kulaklıklar seviyor falan. Keyfine kalmış hocam .

FPS oyunlardaki EQ ayarlarını veya mequlaizer ayarının resmini atabilir misin? Sen artık ne ayarı kullanıyorsan. Ben arada Fortnite veya Warzone oynuyorum onlarda deneyeyim.

FPS oyunlardaki EQ ayarlarını veya mequlaizer ayarının resmini atabilir misin? Sen artık ne ayarı kullanıyorsan. Ben arada Fortnite veya Warzone oynuyorum onlarda deneyeyim.

32Hz: En bas sesler içindir. Özellikle baterinin davulu, elektronik müziklerdeki ritmin zar zor duyduğunuz ama içinizi titreten davulları için ayardır.
64Hz: Daha düşük çaplı davullar için ses ayarı diyebiliriz. Darbuka, trampet gibi sesleri ayarlar.
125Hz: Duyulabilen bas sesler içindir. Yukarıdaki iki seviyenin biraz daha tiz kaçan katmanı için ses ayarıdır.
250Hz: Gitar, çello veya piyano gibi müzik aletlerinin çıkarttığı en bas sestir.
500Hz: Derin vokal (örneğin barry white) ve bas enstrümanlar.
1khz: Bu seviye ve üstündeki (yani aşağıdaki ayarlar) ayarlardan birçok enstrüman ve vokal etkilenecektir.
2khz: Bir çok standart vokal bu seviyededir.
4khz: Müziğin dikkat çeken ve önde olan kısmı içindir. Gitar veya piyano soloları gibi)
8khz: Zil sesleri gibi ince ve keskin sesler içindir. Baterideki ziller buna en iyi örnektir diyebiliriz.
16khz: En yüksek tiz ayarıdır. Müziğin “temiz” olmasını etkileyebilir. Bu ayarın yüksek tutulması müzik sinyalindeki “kirli” sesleri duymamıza sebep olabilir. Düşük olması da enstrümanlar arasındaki tını farkını yumuşatabilir. Örnek vermek gerekirse taş plaklardaki “kirli” sese sebep olur. Ama düzgün bir ayar ile enstrüman seslerinin birbirinden ayrılmasına yardımcı olur.
Ayarlarınızı buna göre yapabilirsiniz.

Ben bu yazdıklarınızdan anladığım hep müzikle ilgili ayarlar. Ben battılroyal oyunları oynuyorum eğer ona bir etki etmiyorsa boşa denemiyim.

Ben bu yazdıklarınızdan anladığım hep müzikle ilgili ayarlar. Ben battılroyal oyunları oynuyorum eğer ona bir etki etmiyorsa boşa dene miyim?

Hocam kendiniz bilirsiniz kendi ayarınızı kendiniz bulmanız lazım. Ben 30 m ötedeki adamı duyup vurabiliyorum siz memnun değil ve vuramıyorsanız değiştirin tabii ki. Boşa masraf genede. Şuda bir olayki adam vuramamayı ses kasmaya bağlamayın sadece. Yani kulaklık sadece bir aparat ve oyundaki etkisi %10 deyin, gerisi sizin el göz koordinasyon yeteneğiniz.

Hala kullanıyor musunuz acaba kulaklığı ve önerir misiniz?
Bana soruyorsan müzik dinlerken arkadaşın dediği gibi baya iyi rahat ve konforlu malzemeleri kaliteli. Dışarıda kullanmak içinde tarzı güzel bence. Ben 1 senedir kullanıyorum bir tek oyun için alışamadım. Devamlı oynamadığım için ve hiç ayarlarıyla oynamadım. Ama bana biraz garipte geliyor ses konusunda oyun için geçerli.

7.1 mi garip geliyor yoksa stereo hali mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…