Cooler Master "MH752" incelemesi

Arkadaş yorumlarınız beni daha çok ara da bıraktı sizce ne yapmalıyım ben müzik pek dinlemem oyun oynuyorum sadece ve ses kasmak çok önemli.

Ben de bugün sipariş vereceğim ama çok kararsızım. Sence ne yapmalıyım. Ve anakartının modeli neydi?

Ben kendi programını sevmedim çok fazla ayar yapamıyorsun. Bir üst modeli çok güzel ama daha detaylı programı oyun için her tarafını detaylı biçimde ayarlıyorsun. Biraz daha verip 670 serisinden alın bence.

Ben de bugün sipariş vereceğim ama çok kararsızım. Sence ne yapmalıyım. Ve anakartının modeli neydi?

Hocam bence hiç arada kalmayın. 6 aydır kullanıyorum tartışmasız şu ana kadar kullandığım en iyi kulaklık. Bundan önce Alpha kullanıyordum kafama sürekli baskı yapıp ağırlık çöküyordu bir zamandan sonra başınız ağrıyor ki benim kafam küçük bir de. Şu an hiç düşünmeden verebilirsiniz.
Bu gün N11 den satın aldım 850 TL'ye. İnşallah tatmin eder beni. Müzik, film ve oyun...
Hayırlı olsun hocam çok iyi tercih.

Yeni bir kulaklık modeli önerdiniz bir detaylı incelemesi veya kullanan biri var mı çünkü boş yere para vermek istemiyorum ömürlük olacak benim için.

Kulaklığı hem oyun için hem de her açıdan daha iyi bence. Ben alırken çıkmış olsaydı düşünmeden alırdım. Arada fiyat olarak 200 TL gibi fark var ama kablosuz olarak da kullanabiliyorsun. Ses olarak ve programı olsun youtube kanallarından izlediğim kadarıyla iyi parasına değer.

Kararsız kaldım o kadar çok çeşit var ki bir de kulaklıktan anlamıyorsanız halimi düşünün.
Herkes ayrı bir şey diyor yardımcı olursanız sevinirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…