- Makaleler
- 5
Merhaba efenim, yeni klavye konuma hoş geldiniz 
Bu gün sizlere MK110 almak için 200TL'lik bütçeyi 280'e kadar germeye değer mi onu soracağım.
Link;
www.trendyol.com
Bu bütçeye çok zor ve istemeye istemeye çıktım, 280TL'lik bir şaheser önerseniz dahi alamam maalesef.
Rakipleri;
LOGITECH G213 - Çok pahalı.
www.trendyol.com
TRUST GXT 890 CADA - Tuşları siliniyor. Hem de oldukça kısa sürede.
www.trendyol.com
XPG INVADER K10 - Çok sıradan.
urun.n11.com
MK110 almaya değer mi? Işıklandırmasını ve sesini çok sevdim. Türkçe olması da cabası. Hatta en büyük avavntajı türkçe olması.
Lütfen tek renkli Bloody klavyeler önermeyin, onları değerlendiridim ve maalesef eledim.
Ayrıca bütçeyi hiç germek istemediğim için mümkünse 200TL bandında da bir klavye önerebilir misiniz?
Aklımda Rampage Rapido Plus var ama markaya güvenmiyorum. Veya Gamepower Warlock Red Switch fakat o markaya da güvenmiyorum.
Bu gün sizlere MK110 almak için 200TL'lik bütçeyi 280'e kadar germeye değer mi onu soracağım.
Link;
Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Cooler Master Mk-110-kkmf1-tu Mk110 Mekanik Hisli Rgb Türkçe Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Bu bütçeye çok zor ve istemeye istemeye çıktım, 280TL'lik bir şaheser önerseniz dahi alamam maalesef.
Rakipleri;
logitech G213 Prodigy Rgb Oyuncu Klavyesi 920-008094 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
logitech G213 Prodigy Rgb Oyuncu Klavyesi 920-008094 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Trust 22983 Gxt 890 Cada Rgb Türkçe Mekanik Oyuncu Klavyesi yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.
XPG Infarex K10 Memchanical Oyun Klavyesi - US Fiyatları ve Özellikleri
XPG Infarex K10 Memchanical Oyun Klavyesi - US en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları en ucuz fiyatlarla n11.com'da. Kampanyalı ve indirimli fiyatlarla satın al.
MK110 almaya değer mi? Işıklandırmasını ve sesini çok sevdim. Türkçe olması da cabası. Hatta en büyük avavntajı türkçe olması.
Lütfen tek renkli Bloody klavyeler önermeyin, onları değerlendiridim ve maalesef eledim.
Ayrıca bütçeyi hiç germek istemediğim için mümkünse 200TL bandında da bir klavye önerebilir misiniz?
Aklımda Rampage Rapido Plus var ama markaya güvenmiyorum. Veya Gamepower Warlock Red Switch fakat o markaya da güvenmiyorum.