Cooler Master ML240 ıllusion'dan iyi sıvı soğutma önerisi

Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba. Ben Ryzen 5 5600X işlemci kullanıyorum ve curve optimizer -20 ayarında PBO limits kapalı. Fakat buna rağmen belli başlı oyunlarda 70° görüyor.
Fakat Prime95 testinde 61° görüyor Max.
Neyse benim şu an kullandığım sıvı soğutucu Cooler Master ML240 Illusion modeli. Bu soğutucu ile arasında ciddi performans farkı olan Max. 280mm radyotörü olacak şekilde bir sıvı soğutucu istiyorum.
Hedefim bu işlemciyi 65°nin üstüne çıkarmamak.
Fiyat sınırlandırması yok ARGB ışıklandırma ve pompa ışıklandırması olursa iyi olur. Malzeme kalitesi de iyi olmalı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Ben Ryzen 5 5600X işlemci kullanıyorum ve curve optimizer -20 ayarında PBO limits kapalı. Fakat buna rağmen belli başlı oyunlarda 70° görüyor.
Fakat Prime95 testinde 61° görüyor Max.
Neyse benim şu an kullandığım sıvı soğutucu Cooler Master ML240 Illusion modeli. Bu soğutucu ile arasında ciddi performans farkı olan Max. 280mm radyotörü olacak şekilde bir sıvı soğutucu istiyorum.
Hedefim bu işlemciyi 65°nin üstüne çıkarmamak.
Fiyat sınırlandırması yok ARGB ışıklandırma ve pompa ışıklandırması olursa iyi olur. Malzeme kalitesi de iyi olmalı.
Performans + Ses + Fiyat olarak en iyisi : Arctic LIQUID FREEZER II 280 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aslında 360'ı daha ucuz fakat sizde desteklemiyorsa bunu tercih edebilirsiniz.

SilverStone Sıvı soğutma ve Fanları çok başarılı AirBlazer serisi mesela. Artic veya Corsair bakabilirsin iyi modelleri vardır.
Önerdiğiniz model var mı?
Silverstone bakmak istemiyorum bütçe sınırsız olduğu için ama Arctic veya Corsair olabilir.
Performans + Ses + Fiyat olarak en iyisi : Arctic LIQUID FREEZER II 280 Sıvı Soğutma Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Aslında 360'ı daha ucuz fakat sizde desteklemiyorsa bunu tercih edebilirsiniz.
ARGB li modeli var mı? Kasa içi ışıklandırmayı önemsiyorum açıkçası.

Silverstone bakmak istemiyorum bütçe sınırsız olduğu için ama Arctic veya Corsair olabilir.
Bütçe sınırsızsa çok üst modellerde görsele de önem veriyorsanız iyi soğutucular var.
Fakat o kadar para vermeye gerek yok derseniz Arctic kesinlikle.

ARGB li modeli var mı? Kasa içi ışıklandırmayı önemsiyorum açıkçası.

Bütçe sınırsız ve görsele önem veriyorum bildiğiniz modeller varsa önerilere açığım. Arctic biraz sade geldi bana.
240MM'de pek seçenek bulamadım Arctic'den daha iyi olacak. NZXT Kraken modeli var sanırsam led ekranlı geliyor. Ona bakabilirsiniz. Lian Li Galahad'a bakabilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı