G Gerek Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2020 Mesajlar 3.616 Makaleler 1 Çözümler 11 13 Temmuz 2020 #11 HABAR dedi: Ryzen 3000 BIOS'u ile geliyorsa doğrudan çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Yani en az F40 bios lazım ben satıcıya sormaya çalışacağım sıkıntı olmasın sonra. HABAR dedi: Ryzen 3000 BIOS'u ile geliyorsa doğrudan çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yorumda kişi tam olarak şunu yazmış benim de içime su serpmiş oldu . faturalı, kutulu, sıfır, F41 BIOS versiyonu ile geliyor. Ryzen 5 1600 12nm işlemci ile sorunsuz şu an kullanıyorum. Hızlı kargo ve ilgi için de teşekkürler.
HABAR dedi: Ryzen 3000 BIOS'u ile geliyorsa doğrudan çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Yani en az F40 bios lazım ben satıcıya sormaya çalışacağım sıkıntı olmasın sonra. HABAR dedi: Ryzen 3000 BIOS'u ile geliyorsa doğrudan çalıştırır. Genişletmek için tıkla... Hocam bir yorumda kişi tam olarak şunu yazmış benim de içime su serpmiş oldu . faturalı, kutulu, sıfır, F41 BIOS versiyonu ile geliyor. Ryzen 5 1600 12nm işlemci ile sorunsuz şu an kullanıyorum. Hızlı kargo ve ilgi için de teşekkürler.