Cooler Master RC-K350, Gtx760-Fx 6300' e yeterli mi?

Yeterli. PSU'dan şüpheliyim ama. Z3 + 550W bir PSU yeterli.

Peki, RC-K380 modeli sıkıntı yaratır mı? PSU bakımından? Yani benim sistemimi rahat kaldırabilir mi?

Rc-K350, 600 watt'lık bir psu'ya sahip. Fazlasıyla yetecektir.
Bende öyle düşünüyorum fakat bana sorun çıkarmaz herhalde? 380 modelini alacaktım ama bütçe az, ve aralarında 100 tl ye yakın fark var, internetten almayı düşünmüyorum.

Peki, RC-K380 modeli sıkıntı yaratır mı? PSU bakımından? Yani benim sistemimi rahat kaldırabilir mi?

Bende öyle düşünüyorum fakat bana sorun çıkarmaz herhalde? 380 modelini alacaktım ama bütçe az, ve aralarında 100 tl ye yakın fark var, internetten almayı düşünmüyorum.
Kaldırır. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama benim dediğim gibi 80+ bir PSU da alabilirsin.

RC-K380'de gayet güzel bir model. Hava akımı güzel bir kasa. Power'da yeterli. Almamanız için bir sebep göremiyorum. :)
Kaldırır. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama benim dediğim gibi 80+ bir PSU da alabilirsin.

Yorumlar için herkese teşekkürler, daha fazla vereyim ama kaliteli bir ürün alayım diyorum ve 380' de karar kılıyorum.

RC K350 almayın kesinlikle. RCK-380 alın.
RC-K350 12V kanalından 408w güç veren bir PSU'ya sahip. RC-K380 ise 564w veriyor.

Teşekkürler hocam, verdiğiniz bilgiler bayağı önemli :)

Dün aldım rc k350 imzadaki sistem kurulu fakat. Ayrıyeten 2 fan daha alsan ve sağlam bir işlemci soğutucu alsan tadından yenmez kasa güzel ve psu da gayet yeterli sıkıntı yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı