Yeterli. PSU'dan şüpheliyim ama. Z3 + 550W bir PSU yeterli.
Bende öyle düşünüyorum fakat bana sorun çıkarmaz herhalde? 380 modelini alacaktım ama bütçe az, ve aralarında 100 tl ye yakın fark var, internetten almayı düşünmüyorum.Rc-K350, 600 watt'lık bir psu'ya sahip. Fazlasıyla yetecektir.
Kaldırır. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama benim dediğim gibi 80+ bir PSU da alabilirsin.Peki, RC-K380 modeli sıkıntı yaratır mı? PSU bakımından? Yani benim sistemimi rahat kaldırabilir mi?
Bende öyle düşünüyorum fakat bana sorun çıkarmaz herhalde? 380 modelini alacaktım ama bütçe az, ve aralarında 100 tl ye yakın fark var, internetten almayı düşünmüyorum.
RC-K380'de gayet güzel bir model. Hava akımı güzel bir kasa. Power'da yeterli. Almamanız için bir sebep göremiyorum.![]()
Kaldırır. Sıkıntı çıkacağını sanmıyorum ama benim dediğim gibi 80+ bir PSU da alabilirsin.
RC K350 almayın kesinlikle. RCK-380 alın.
RC-K350 12V kanalından 408w güç veren bir PSU'ya sahip. RC-K380 ise 564w veriyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.